Ny blogg!

Har startat en ny blogg som jag numera kommer att blogga på. Gå in på den och följ mig där istället! PUSS
evelinaalexanderson.spotlife.se

Söndag 26 Juni 2011

Nu var det ett tag sen. Jag är hemma i Sverige igen, tråkigt nog. Vill verkligen bo där nere på Kos men det blir nästa sommar! Ikväll ska jag iväg på tjejmiddag hemma hos Cajsa. Hon fyller nämligen år idag. Grattis till dig min pingla! Har inte så mycket tid att skriva mer för snart kommer Jessica och Karin hit.
Vi får se hur jag gör med bloggen under sommaren. Funderar på att lägga ner den eller starta en ny. Vi får helt enkelt se. Ha en bra kväll!

Sista timmarna pa Kos

Ny tatuerad sitter jag har och tar det lugnt. Blev jatte nojd med tatueringen, lovar att lagga upp en bild nar jag kommer hem. Vilket ar om bara nagra timmar. Klockan nio ska vi borja rora oss mot flygplatsen och tjugo over tva star Signe och pappa och vantar pa oss pa Arlanda. Nu ska jag packa det sista och dricka tio liter vatten. PUSS

Tisdag 21 Juni pa KOS

Halladar! Tankte bara beratta att jag lever. Jag har det sa himla bra har nere pa Kos! Idag ska jag boka tid for en ny tatuering. tanker inte beratta vad jag ska gora utan det far ni se nar jag ar hemma. Nu ska jag aka ner till stranden med mamma. Ha det bra! PUSS

Kos 10 Juni - 25 Juni

Om en halvtimme kommer taxin och hämtar upp oss och sen halv sex går planet. Tar två veckors paus nu från bloggen och allt. Gud så skönt! Är hemma igen den 25 Juni. Ni får ha de så jätte jätte bra! PUSS

Hare bra heej

Åker in till stan med Karin nu och möter upp Frida och sen tar vi oss mot Fyrishov för lite beach med grabbarna. Hare bra heeej.

Torsdag 9 Juni 2011

Hela dagen har jag både packat och legat i solen med Frida. Vi åt precis lite lunch och nu ska jag hoppa in i duschen. Ikväll är de sista kvällen i Sverige på två veckor för mig. Kanske träffar jag Signe eller så åker jag in till stan, vi får se. Nej nu ska jag duscha. PUSS
Tre bilder från igår & idag

Onsdag 8 Juni 2011

Sitter hemma hos Frida just nu där jag spenderat största delen av min dag. Vi har precis ätit midag ute på balkongen i solen och nu ska vi ta bussen hem till mig. Mer uppdatering där. Puss!

Baddräkt från H&M

Kommer nog aldrig att bada i den men med ett par shorts på blir det skit snyggt! 149kr

Hope & love

Jag somnade på verandan i solen så just nu är jag helt seg.. Har precis ätit pasta med lax och ska när som helst gå in och duscha. Imorgon är det ju skola igen, tre skoldagar och sen är det avslutning och på eftermiddan åker jag iväg till Kos. Usch vad jag längtar. Det kommer bli helt underbart!
foto: jag

Måndag 6 Juni 2011

Tre bilder tagna från Beatrices blogg som hon tog igår. Nu ska jag duscha
och vila upp mig lite. PUSS

Outfit Söndag


Två steg från paradise

Nu har jag gjort mig klar och fixat allt. Förutom en outfit bild, ska fixa det strax. Ikväll ska jag iaf ta bussen hem till Beatrice och sen runt nio traskar vi över till Daniel. Vet inte riktigt när jag kommer hem men bloggar då iaf. PUSS!

Söndag 5 Juni 2011

Planerna ändrades ganska snabbt för mig och Karin igår. Vi kunde inte hålla oss hemma så vi tog bussen in till stan och sen mot Eriksberg. Jag hade en riktigt bra kväll och sov högst två timmar inatt. Åkte och jobbade vid åtta till tre. Nu ska jag hoppa in i duschen och färscha upp mig lite sen ikväll blir det Sunnersta.
Charmig bild från igår innan vi åkte in mot stan.

Lördag 4 Juni 2011

Har precis kommit hem från jobbet och just nu sitter jag och kollar igenom de avsnitt jag missat av bb. Ikväll kommer Karin hit och käkar middag och myser lite med mig. Ska jobba imorgon också så det får bli en lugn kväll.

Outfit Fredag

Ska ta bussen hem till Eric om en halvtimme för att hjälpa honom och packa och säga hejdå. Vi kommer inte träffas på ungefär en månad nu. Han åker till Turkiet imorgon och är borta en vecka men innan han kommit hem har jag åkt iväg till Kos och blir borta i två veckor. När jag kommer hem därifrån åker jag nästan direkt iväg till Peace&Love.

Bilderna förklarar min fredagförmiddag


Fredag 3 Juni 2011

Godmorgon! Jag ligger fortfarande i sängen och halvsover, är verkligen super trött.. Igår åkte jag och Frida hem till Gustav i Sunnersta på fest. Vi hade riktigt kul och åkte hem så sent som fyra imorse. Idag ska jag bara ta det lugnt. Funderar på att sätta mig på altanen och sola lite. Ikväll ska jag träffa Beatrice för en myskväll!

Torsdag 2 Juni 2011

Hallådär. Här är jag och fortfarande bara sjutton.. Frida är här med mig och vi ligger just nu med varsin dator i sängen och väntar på att pappa ska bli klar med maten. Ikväll vet vi inte riktigt vad vi ska hitta på. Båda är lite halvsugna på att gå ut men samtidigt sugna på att vara hemma och käka chips. Jaja, det återstår att se, jag håller er uppdaterade. PUSS

RSS 2.0