peace out

klockan är halv elva och super trött. vaknade tio över nio men låg kvar i sängen och läste en timme, läste då ut min bok ps. i love u. nu ska jag gå och äta frukost sen ska jag börja göra mig iordning för halv ett har jag samling i allians för match mot saga. efter matchen åker jag hem till eric sen ikväll, halv sju har jag och viktoria street träning. peace out


halloween med släkt

nu är vi hemma. är super trött men tänkte att jag måste lägga in lite bilder från kvällen för jag vet att jag aldrig skulle göra det sen. kvällen vad iaf bra. trevlig och mysig.






simple



coca cola

sitter och dricker ett glas cola och ska snart börja göra mig iordning. har inte riktigt bestämt mig än hur jag ska gå klädd men lägger nog upp en outfit sen innan vi åker. pusss!


bild tagen med iphonen


olle hedberg..


fan vad bra han är


dry shampoo

kom hem för ett tag sen och har hunnit ätit en macka och läsa veckorevyn. jag och mamma stannade somsagt på gränby på vägen hem, fick med mig ett dry shampoo och lösnaglar med spindlar på jag ska ha på mig ikväll. läbbigt. nu ska jag fixa lite på mitt rum. peace out


come closer

klockan är snart halv ett och jag sitter i soffan hemma hos frida och kollar på tv. vi kom hem runt två igår och gick och la oss direkt. mamma kommer snart och hämtar mig och då ska vi åka till gränby centrum för att köpa ett födelsedagskort till min kusin som fyller 17. vi ska till dom ikväll på haloween fest. nu ska jag kolla på tv. peace



club strobe

just nu har vi engelska men vi vet inte riktigt vad vi ska göra. slutar nog med att vi kollar på simpsons. vi slutar om en timme och då ska jag åka ner på stan med frida och fixa lite grejer sen ska vi åka hem till henne och käka tacos plus fixa oss. ikväll är det club strobe, som vi ska köra brudar.


grattis till oss..

jag och frida är bäst. vi hade final idag för radioprogramen vi gjort. jag fick diplom för bästa research och frida för bästa loggbok!


i want to know what love is

jag vill inte känna den här känslan. jag vill inte ha det såhär men jag har samtidigt
ingen aning om vad jag vill. det här är så himla jobbigt.

ska snart åka ner till hallen och kolla när alaget har dm match mot sirius. får se om jag bloggar nått när jag kommer hem, kommer nog vara så trött att jag inte orkar. hejdå


såhär ser jag typ ut nu


ny deisgn!

kände att jag behövde lite ändring. lite tråkigt med en massa svart. får se hur länge den här blir kvar. peace!


sorrry..

förlåt för dålig uppdatering men jag har inte orkat. nu är jag hemma från skolan, har vart det ett tag, och ska när som helst ta ett bad och ha ansiktsmask. pusssssss


bondelid

har kommit hem från stan nu. vi gick runt och hade det mysigt sen åt vi lucnh på jalla. nu ska jag plocka undan lite här hemma sen börja byta om till match. samling klockan sju. matchstart klockan åtta.



halv ett

nu åker jag och frida in till stan. ikväll är det dm match. är jag taggad? lite faktiskt!
have good day!


jeane blush

titta vad som kom i min brevlåda idag!



båda två från nelly


i believe

idag har det vart en bra dag. den började med att jag och eva skjutsade eric till skolan sen åkte vi till gränby. fixade lite där sen åt vi lunch på barista. klockan tolv tog jag bussen till skolan. hade ett matteprov sen utvecklingssamtal. en sväng på gränby med mamma efter det och nu har vi precit ätit middag här hemma. ikväll ska jag nog slå på en film och bara ta det lugnt.



två bilder från idag. tagna med min iphone


faceloook.

förlåt för att jag inte uppdaterade nått igår men jag hade faktiskt inte tid. jag gick upp klockan åtta och åkta iväg pch jobbade halv nio till tre. halv fem hade jag match mog hagunda. förlust men vi var duktiga ändå. efter matchen var det turbo in till stan för att hinna till dansträningen sen hem till min äöskling och mysa. idag börjar jag halv ett men ska bara dit och göra ett prov sen utvecklingssamtal. sen imorgon är jag LEDIG. jb är bäst

this is me today


lockar


har lockat mitt hår men är inte helt klart. det är nått fel på min kamera,
 bilderna blir suddiga...


jag vill också kunna

har ätit och vart ute på promenad med mamma. gick förbi karin och hämta en locktång så jag kan locka mitt hår. nu ska jag duscha och sen bädda in min säng. ikväll blir det mys hemmakväll med familj och imorgon jobbar jag klockan nio.


favoriterna just nu


nörd evelina



ungefär såhär jag suttit hela dagen sen frida åkt. har hållt på ett bra tag med att förstå hur man lägger in musik på mobilen och nu har jag äntligen lyckats. nu ska jag plocka undan lite i mitt rum, tror även jag måste damsuga. var skit längesen nu..


frida&evelina

kvällen igår blev inte som jag och frida planerat det. vi nio tiden tog vi bussen in till stan för att sen ta bussen ut till ärentuna på spontan maskeradfest. helt okej fest och vi fick skjuts hem vid ett. nu har frida precis åkt hem och jag ligger i sängen och bara tar det lugnt. vilket jag ska göra hela dagen typ. tror jag går ut på en fotorunda i eftermiddag men inte nu. nu är jag trött.

du är bäst älskade vän


love u

sitter på golvet i mitt rum med frida och lyssnar på lite skön musik. idag har det varit en bra dag. jag är nöjd med vårt radioprogram, det kändes riktigt skönt. ikväll ska vi bara ta det lugnt med godis, ansiktsmask och idol. ha en bra kväll. lite bilder från min super mobil.





time after time


samson

nu ska jag lägga mig och läsa och sen somna. imorgon ska jag träffa min klass halv nio på studenradio. jag är nervös. godnatt


jessica frida caroline

nu är det så att min vän jessica har börjat blogga!
så om ni vill kan ni kolla den här

jag gjorde headern lite snabbt!


and this


iphone 4



one last breath

sorry for bad update men jag har ärligt talat inte haft tid. jag har haft mycket i skolan, tro det eller ej men det har jag faktiskt. vi har hållt på och göra ett radioprogram på engelska som skulle vara klart idag, men vart vårat det? nej.. jag blir så irriterad när folk inte kommer när man har mycket och göra. blä på det. menmen. ner på stan, shoppa klänning sen gå och slappna av på lite ansiktsbehandling. nästa tid om tre veckor. i'm looking forward to it! nu ska jag sitta och vänta tills klockan blir fem då jag ska hämta min telefon?!?!?!?!

en bild från igår


hot or not?


gick in på bikbok innan ansiktsbehandlingen idag och kollade på den här. har kollat på den ett tag nu men är inte helt säker på om jag vill ha den eller inte men den fick i alla fall följa med mig hem. 249 kr vad tycker ni? ska jag behålla den?


how do i?



i made it

ny dag och idag kommer bli en lång dag. börjar halv nio med svenska. efter det har vi gym med instruktör och sen klockan fem är det dax för öppet hus för dom som ska börja ettan. slutar typ runt åtta och då åker jag raka vägen hem till min älskling. outfit bild kommer nog snart men kameran vill inte göra som jag vill just nu..


don't bring flowers

hemma från träningen nu. dö jobbig men jag är duktig. nu är det dusch igen sov time to go to bed. är super trött. sista inlägget för ikväll så. godnatt


hurtis

nu ska jag, hurtbullen själv åka ner och träna. först är det möte som alla är super taggade på?
är hemma halv tio eller nått sån tror jag. puss


china glaze

målade naglar och ful frisyr. jag är söt. nu ropade pappa att det var mat. tjing


power

nu har jag duschat och allt sånt. har även hunnit med att göra en power point presentation om UNT som jag inte hade fått gjord. men nu så. nu ska jag måla naglarna och sen fixa lite smågrejs



let it be

jag skulle tydligen inte ha någon matte idag så det var bara att åka hem. skönt. jag är i alla fall hemma nu och ska gå och ta en varm dusch och sen ansiktsmask. behöver det för jag fryser.


mediekamp del 2

nu har vi mediekamp igen. fy vad tråkigt. men det är bara kämpa och inte tappa fokus. eller? nu är det lunch som gäller. hoppas det är något gott för jag är super hungrig. annars blir det till att äta hårdmackor..


dum av dig

bussen går om en kvart. puuuh jag är trött. ha en bra dag


söder

jessica är här och vi har fotat lite. snart ska vi tvätta bort sminket och
 krypa ner i sängen. myspys. sista inlägget för idag. godnatt hjärtisar


smakprov

nu har vi fotat lite och snart slutar vi äntligen. jag ska möta upp karin direkt efter vi slutat så ska vi gå ner och gymma. bloggar sen efter gymmet och allt. puss & kram.




diamant

sitter på webbdesignen och försöker göra en egen hemsida men jag suger på det. frida är bra på det, men inte jag.. om en halvtimme har vi lunch, såg att karin skrivit på facebook att det var frukostkorv till lunch. hoppas hon ljög för jag hatar korv. på fokusarbetet sen efter lunch när jag och frida ska jobba med vår tidning ska vi fota lite och samtidigt ska jag passa på att fota frida lite för jag ska göra en ny header till henne lite senare. hon bad mig. nu ska jag gå. undra om någon orkade läsa enda hit. nu måste jag fortsätta med hemsidan. kiss and huggggs.

bild för typ två veckor sen.


out fit

nu är jag klar och mamma kommer och hämtar mig om 20 minuter kanske sen skjutsar hon mig till fyran så jag kan ta den till skolan. idag har vi webbdesign sen ska jag och frida jobba med vår tidning. ha en bra dag.

det här har jag på mig idag fast bytte om till leggings istället


transformaa

hade skrivit ett långt inlägg men blogg.se är bara skit så allt raderades.. aja. nu ska jag mysa med min älskling och äta glass. godnatt


i'm in peace

mamma skjutsar mig hem till eric nu. puss&hej


white

sitter och kollar på tredje avsnittet av kenza & tyra show
 samtidigt som jag målar naglarna


i'm a dreamer

nu har jag duschat, rakat benen, ätit frukost och har även hunnit med att göra två header till karin. nu ska jag måla mina naglar sen packa väskan. ikväll sover jag hos eric. jag har saknat honom..


impossible

vaknade alldeles precis och nu ska jag gå in och duscha och raka benen. idag tror jag att jag träffar eric och sen ikväll är det dans. bloggar mer sen. peace


let's get it on

är dö trött och kom hem från frida för ett tag sen. sitter nu och funderar på om jag ska slå på en film eller somna utan att se någon. hmm, svårt val. aja, nu ska jag iaf tvätta bort mitt smink och borsta mina gaddar. puss & godnatt

everything i do, i do it for you


nilson shoes

tack mamma. du är världens bästa!


every rose

kom hem från stad för en stund sen. mamma frågade om jag ville följa med henne för hon skulle fixa några saker så jag gjorde det. nu ska jag städa mitt rum och sen vänta på att maten är klar. ikväll åker jag nog hem till frida där albin också befinner sig. jag har ändå inget bättre för mig. peace

såhär såg jag ut igår innan jag bytte kläder


pink lady

ligger i sängen med fötterna mot väggen och försöker komma på nått att göra idag. men jag kommer inte på något och det suger..... vad ska alla ni andra göra?


svar på frågestund

1. för hur mycket köper du kläder och
skor för varje månad?
-hmm, de är olika men kanske 1000 eller mer.

2. hur mycket tjänar du på bloggen? :D
pussiluss på dig, kyusinen! <3

- haha jag tjänar typ ingenting på min blogg. 50-60 kr kanske.

3. vad andvänder du för smink och
rengöringskrämer?

jag andvänder exuvience rengöringskrämer och dom är bra! smink, lite olika men typ hms puder och mascara.

4. vilka bloggar läser du?
jag kan inte låta bli att läsa hela kissie och co's bloggar sen läser jag dom flesta av mina kompisars bloggar.

5. visst ska vi åka på bartenderkurs sommaren då vi fyllt 18?
ja det är klart karin?!

6. tror du att du och eric kommer att hålla föralltid? tror du liksom att det är ni resten av livet? tkr ni är jätte söta
och önskar att jag hade något sånt.

- jag önskar att det är jag och eric föralltid jag är störtkär i honom. tack så mycket!

7. känner du att du saknar nått i ditt liv? någon sak eller person? eller har du allt du vill ha och behöver?
- hmm jag vet faktiskt inte, jag skulle nog vilja att min syster bodde lite närmre mig än vart hon bor nu. det är nog henne jag saknar mest av allt.

8. har du någon dröm och isåfall vad?
- att bli fotograf för en stor modetidning, det är nog min dröm.

9. har du någon förebild? eller någon du ser upp till? och varför? puss på dig min fina
- jag har nog ingen riktig förebild. ingen direkt jag ser upp till. pusss på dig nejra.

10. hur länge har du och eric varit tsm och hur träffades ni första gången?
- jag och eric har varit tillsammans i mer än 15 månder. vi träffas första gången i skolan men var med varandra första gången dagen innan skolavslutningen i åttan.

11. varför umgås du inte längre med anna w, emma b, sofie p och gullan?
- jadu. för att vi går inte på samma skola längre och det har typ bara blivit så att vi inte träffas. men ikväll kanske jag träffar anna, vi får se.

12. har du och eric gjort slut någongång?
- gjort slut och gjort slut. man skulle kunna säga att vi haft "paus" i typ två veckor.

13. hur tror du att man får tillbaka sin pojkvän på bästa smartaste sätt?
- man ger den tid och låter den tänka. inte håller på och tjatar och så. det är nog mitt tips.

14. hihi trivs du bra på john bauer?
- jag trivs super bra på jb!

15. läst att du gått på ansiktsbehandling ett par gånger, vart går du och är stället bra/något du skulle rekomendera till andra?
- jag går på cura och det är super bra där! om man har dålig hy så tycker jag man ska gå dit. lite dyrt men det är det värt!

16. vilken inriktning går du på gymnasiet?
- jag går it-media

17. favoritfilm?
- the blind side. gud vilken bra film!

18. hur tycker du en kille ska klä sig?
- finast på en kille tycker jag nog är lite slappa jeans och en skjorta, sen ganska tjock stickad kofta på det. det är ju apsnyggt.

19. har du någongång brytit ngt?
- nej, jag har aldrig brytit något.

20. vill du komma på samtal hos mig?
- nej absolut inte claes.

21. vilken är den bästa låten om man vill mysa med frida?
- den bästa låten om man vill mysa med frida, hmm det finns nog ett par st.men den bästa är nog, this is us med keyshia cole. 

22. när ska vi baka cupcakes?
- när vi har tid fridis!

23. vad betyder, amour vincit omnia?
- det betyder kärlek övervinner allt.

24. vem hejar du på idol?
jag hejar på olle, lättt.

25. vad får jag för jag ställde den 25 frågan?
- äran din korv.


amerikanska

signe och jag gick upp för inte så längesen. mamma kom in och sa att pappa hade gjort amerikanska pannkakor till fruksot så vi studdsade upp. signe ska åka hem om typ en timme och då vet jag inte vad jag ska hitta på. skulle behöva duscha.


ett till ändå


nu åker jag iväg . ha en bra kväll


strobe

nu har jag käkat och snart bege mig med propppfull mage hem till min kära vän evelina. det här blir nog mitt sista inlägg för idag. ha en bra kväll!
jag tänker på dig ..

pannacotta, mhmmmmm


jag nuddade honom?!




tre stycken

hemma efter en trött dag i skolan. vi hade datourkunskap och jobbade med word. prov om några veckor. ikväll blir det tre rättersmiddag sen en sväng till evelina ericsson och strax där på en sväng till moa widen. nu ska jag tvätta bort mitt smink och sen lägga på nytt.

jag mår bra i den här tröjan!


john ossi

jag är super trött. bloggar imorgon när jag kommer hem senare idag för nu orkar jag inte. johnossi var grymma igår. bara så ni vet.


outfit

är hur trött som helst.. lyckos eric som har sovmorgon.. just nu sitter jag och äter frukost och om en halvtimme typ går bussen. slutar halv tolv idag sen ner på stan en sväng och rund två ska jag hem till signe. sen klockan sex. JOHNOSSI!


wherever you will go

blogg.se vill inte så som jag vill. min dag har varit bra. nu ska jag mysa med min älskling!


godmorgon

är hemma hos frida och håller på och göra torterlini eller hur det stavas. tjugo i ett är det spinning som gäller sen ner på stan och fika med karin och jessica. ha en bra dag!


kakan

karin är här nu fast just nu är hon inne och duschar. jag ska strax gå och tvätta ansiktet sen ska vi nog slå på en film. ingen ide att kolla när svergie spelar ikväll. fan vad dåliga dom va idag. puss och godnatt


written in the stars..



gud så goda och fina dom blev!


chokladmuffins..

håller på att baka muffins här hemma och när dom är klara ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.
sen blir det till att duscha och efter det en snabb sväng ner till hallen för att säga hej till laget och hämta påsar som vi ska sälja.

söta formar va?


sjukling..

åkte aldrig till skolan idag.. mår illa och har huvudvärk och det gör inte saken bättre att jag har världens största fläskläpp. orkar inte ens resa mig ur sängen. så trött i kroppen är jag. jag har precis kollat på ps. i love u och nu väntar jag på att eric ska ringa mig. peace


min, bara min

har typ inte gjort ett piss idag. bara tagit det lugnt och rensat ur min garderob litegrann. nu är jag trött och ska när som helst lägga mig i sängen och läsa. ska vänta på att älsklingen duschat klart bara så vi kan säga godnatt.


always

jag älskar dig, du är mitt allt.


25 FRÅGOR


jordnöt karin

kom nyligen hem och har mega ont i fötterna.. idag gjorde inte jag och frida någonting nyttigt i skolan. vi bara satt där typ.. slutade halv tre och då kom pappa & morbror och hämta mig. vi svängde in på apoteket för jag var tvungen att åka dit. jag känner mig sugen på att träna, har ju som sagt inte gjort det på länge nu känns det som. i torsdags senast. kanske kan fråga karin om hon vill hänga med ner till gymmet?


gosigt

nu ska jag bara borsta tänderna sen är jag klar. förstår inte varför jag går upp så himla tidigt. skulle kunna gå upp typ 45 minuter senare.. aja, idag har vi webbdesign och sen ska jag och frida jobba med våran tidning. nu ska jag gå och borsta tänderna sen lägga mig och gosa med eric. ha en bra dag!


SHERRY








många bilder men skitsamma. dom är fina iaf!


10 10 10

eric springer runt här och fixar med kläder medans jag redan har allting klart tills imorgon så jag kan ta det lugnt. idag åkte jag hem från frida vid halv ett tiden, åkte direkt hem till eric och mötte upp victoria. vi gick ner till stallet och fotade lite sen red vi. vi var hemma igen halv fyra, jag duschade och så och sen åt vi. vi skulle åkt på dans halv sju men hade fått mejl om att läraren var sjuk så idag blev det ingen dans.. har nyligen vart ute på en kvällspromenad med victoria och sen när vi kom in tog vi en skål med yoghurt och musli och nu ska jag och eric snart sova. kommer lägga in några bilder från när vi fotade i ett annat inlägg.


jag älskar dig

sitter i sängen med frida nu och kollar på pappa polis. jag slutade jobba idag klockan halv sju. då kom mamma och hämta mig så åkte vi till eric och lämnade lite grejer där sen skjutsade hon mig till frida. vi åt pizza och sen gjorde vi typ ingenting. låg i fridas säng och skrattade. vid nio tiden tog vi bussen till hemköp och köpte godis sen bussen hem direkt. nu är vi somsagt hemma och kollar på film. puss och godnatt


the hills

klockan är snart elva och jag har hunnit duschat och ätit frukost och snart börjar the hills. börjar jobba klockan tre så innan det ska jag bara ta det lugnt och packa min väska till ikväll. peace


skillnad? ja

nu är jag trött och klockan börjar bli mycket för mig. eller? jag ska iaf lägga mig i sängen och ringa och säga godnatt till min älskling sen läsa lite ur ps.i love u. imorgon kan jag sova länge. fast jag gör typ aldrig det när jag väl kan det så kommer säkert inte göra det imorgon heller. aja, det återstår och se. godnatt!


OLLE

fan vad bra han är! 

ring och rösta på honom, de ska iaf jag göra!
099-414 06


idol

jag sitter nu i soffan oc kollar på idol med mamma och pappa samtidigt som jag pratar lite med min älskling. imorgon ska jag jobba sen på kvällen ska jag åka hem till frida och sover även där. nu ska jag fortsätta titta.


OUTFIT

kan ju lika gära slänga i en dages outfit när jag håller på.

ny tunika och sjal från GT


skolfotot

skolfotot har kommit och jag är nöjd.


förlåt för två kassa bilder men skitsamma!


fullspäckat

har kommit hem från skolan nu och har även hunnit hämtat mina grejer hemma hos eric. skolan var helt okej, fick fika på datorkunskapen och sen gjorde vi power point presentationer på engelskan. nu ska jag packa upp min väska sen ska jag gå och ta bort mitt smink. ikväll tror jag det bara blir en mysig hemma kväll med familjen. om inte något annat kommer upp. bloggar mer sen. peace


i wanna boom bang bang


bumpy ride

nu har jag ätit och packat min väska eftersom jag sover hos eric ikväll. kanske imorgon också, vi får se. om en timme kommer karin och hennes pappa och hämtar mig så åker vi in på träning i allians. får se om jag slänger in ett inlägg innan annars gör jag kanske det när jag kommit hem till eric.
såhär går jag runt just nu.


bianco

är super trött och har precis duschat och nu ska jag kolla på kungarna av tylösand. skolan idag var helt okej. vi ska börja jobba med radio nu satt vi började lite smått idag. vi slutade halv tolv och då åkte jag ner på stan och åt lunch med nejra och hennes gäng på fame. satt där ett tag sen gick jag på ansiktsbehandligen. när jag var klar där tog jag bussen hem sen kom pappa och hämta mig.
nån frågade vart jag hade köpt mina kängor.
jag har köpt dom på biano för 699 kr.


when i see youre face

when i see your face, there's not a thing that
i would change, cause you're amazing.
just the way you are

i love u


vad gör man inte när man har tråkigt?





pinkilink

kom precis hem och ska snart gå och städa undan lite här hemma. sen ska jag tvätta mitt löshår, raka benen och sen ska jag måla naglarna. bodypump passet var roligt och imorgon kommer jag ha träningsvärk....

såhär såg jag ut idag.


bodypump

har precis ätit frukost och ska snart börja klä på mig. idag har vi svenska sen ska vi till actic för lite bodypump. åker hem direkt efter det och bara myser. imorgon ska jag sova hos min älskling. jag längtar!


bartenderskolan

sitter i soffan och kollar på bartenderskolan. träningen idag var döjobbig. jag orkade verkligen ingenting på slutet, haha. jag har duschat och allting satt det är bara lägga sig i sängen och sova när det här är klart! puss & godnatt.

jag älskar kos och min pojkvän


en ny kofta

 ska snart åka ner på träning. först ska vi äta köttbullar&makaroner.
två bilder från idag

bikbok


cupido

kanske ska berätta lite om min dag. tog bussen in till stan halv nio och mötte sen upp min klass utanför unt halv tio. vi var där i typ två timmar och fick faktiskt lära oss mycket. vi fick även göra en egen framsida sen och mitt lags vann! halv tolv gick jag till cupido med frida sen efter ett tag tog jag bussen hem för jag hade super ont i magen. nu kommer snart signe hit och då vet jag inte vad vi hittar på. pussss


H&M's

sitter med ansiktsmask och snart kommer signe hit och myser med mig. pussis



gubben i lådan

ska snart ta bussen in till stan och sen möta upp min klass utanför unt. vi ska tydligen dit idag. jag är super trött och har ont i halsen och hostar som en jag vet inte vad. träning ikväll, jippie. bloggar mer när jag kommer hem. ha en bra dag. pusss love 

jag älskar dig eric. du är mitt allt.


usch

sitter hemma hos eric nu och är arg och trött satt funderar på att åka hem. han sitter ändå bara och pluggar.. idag gjorde vi inget speciellt i skolan, hade webbdesign sen jobbade jag och frida med vår tidning. efter skolan åkte vi ner på stan och efter ett tag mötte vi upp julia. vi gick runt och kollade lite sen satte vi oss på mcd. tog fem över fem bussen till eric och har varit här sen dess.


i'm yours

jessica har varit här nu ett tag. jag har försökt lära henne lite ps men fan vad dålig jag är på att försöka lära nån.. iaf. sen kollade vi på the blind side och jag tror nog båda två somnade lite. jag hörde iaf jessica snarka lite, tror hon själv vart snopen. nu är hon inne och bajsar i think och sen ska vi sova. vi är super trötta! puss och godnatt


perfect for you

är helt nere så att snart kommer jessica hit och myser med mig. det behöver jag verkligen just nu.. vi kanske även går ut en stund, vi får se. the blind side ska vi iaf se! nu ska jag tvätta ansiktet och så sen kanske måla naglarna.

jag älskar dig


16:15

kom precis hem från matchen som vi tyvärr förlorade. på vägen hem stannade hämtat vi ut min jacka som kommit nu! den var jätte bra. nu ska jag duscha sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra...


tre bilder

snart kommer mamma och pappa hit och hämtar mig så ska vi åka på match i enköping. frida håller på och gör sig iordning för hon har också match sen. efter matchen ska vi åka och hämta ut min jacka sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag hittar på. kanske träffar eric vi får se. bloggar sen iaf. pusss



det är nått fel på min blogg, har ingenaning om vad det är men det blir nog bra snart. får man hoppas.


en massa bilder på mig

har suttit och fixat & trixat med lite bilder ett tag nu och nu har vi precis satt på a cinderella story. godnatt babes




carpe diem

just nu sitter jag och frida och kollar på idol. det blev en myskväll hemma men det tycker både jag och frida super mycket om! vi kommer säkert slå på en film när det här är klar och sen krypa ner under täcket. båda två har ju faktiskt match ganska tidigt imorgon. pusss



fyfan


haha jag dör vad ful. ser ni vilka det är en blandning av?


kniven i huvudet, frida är skum

nu sitter jag här vid köksbordet medans frida står och lagar mat. hon är mycket duktigare än mig. ikväll vet jag inte riktigt vad vi hittar på. vi rullar säker på nån film, men jag vet inte. kanske händer det något kul. nu ska jag hjälpa henne med det sista. pussis




present från eric

texten är jätte kosntig jag vet. vet inte hur jag fick till det såhär..
eric har åkt hem nu och jag ska bra städa iordning lite i köket sen ska jag fixa mig och sen blir det bussen hem till frida. tror även att jag blir kvar där över kvällen. myspys.

tack så jätte mycket! jag älskar dig


beautiful

just nu ligger eric faktiskt och sover men jag är inte trött. jag ligger här i sängen och äter nötter och funderar på att kanske sätta på en film eller gå och göra frukost till mig och eric. igår hade vi det super mysigt! det började med att jag hade match mot stensture. vinst med 8-3. sen åkte vi hem och kollade lite på idol sen badade vi med choklad ansiktsmasken. när vi var klara gick vi och la oss i sängen och kollade på last song.

min fina kille


RSS 2.0