veckorevyn

idag fick jag hem ett sånt här kort. de är typ att man får rabatt på massa olika affärer och så. ganska bra ju?


äntligen

äntligen har jag fått en ny säng, är hur glad som helst och de vart skit snyggt!




lördag 27 februari

gick upp kvart över åtta och sen match klockan nio.. 1-1 vart de. när jag kom hem duschade jag och sen åt jag. nu har jag lagt mig i sängen under täcket och ligger och läser ur en solo tidning. ikväll ska jag på bio med mina älsklingar nejra och karin och fram tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. menmen, puss


nytt igen

åkte ju som sagt ner på stan med anna, fille va även med. vi gick rint lite och åt även på jalla.






tröja och linnen från gina


strumpbyxor från åhlens

O U T F I T




musik just nu





isabelle

jag saknar dig så otroligt mycket! längtar så himla mycket till i sommar.


sommaren 08


fredag 26 februari

nu har jag precis ätit frukost och lagt mig i sängen igen, hihi. borde nog gå upp och klä på mig och så men orkar inte just nu.. snackade med anna igår och vi snackade om att gå på stan idag satt  nu väntar jag på att hon ska svara på mitt sms, haha. lägger nog in en dagens sen. peace

mys

åkte in till stan med pappa och simon, vi åkte till ikea och kollade på ny säng och jag bestämde mig för att välja den som va på den andra bilden i förra inlägget. på vägen hem stannade vi på ica och jag hyrde en film som jag ligger och kollar på nu. ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, ska kanske träffa nejra men vi får se hur de blir med det. nu ska jag kolla klart på filmen. simma lugnt


mitt rum just nu .. sover på den eftersom jag har kastat den andra..




jag just nu .


ny säng

nu är de såhär att min katt hade sönder min säng igår genom att kissa i den , jag vägrar ha kvar den satt mamma säger att vi ska köpa en ny , jippiie ! men vet inte riktigt vilken jag vill välja..


den


eller den ?

puss

har inte orkat blogga nånting dom senaste dagarna men som jag såg igår hade ju karin skrivit ett inlägg , haha hon är konsitg. idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men jag hittar väl på nått. ligger fortfarande i sängen även fast jag borde gå upp och göra nånting av den här dagen.. puss

tjenis penis karin här.

Sitter vid Evelinas dator och ska snart gå hem. Har varit hos henne hela dagen och bara haft en chill dag!
Hon vet inte att jag skrivet något, så sccchhhhhhhhhhhh!


älskar dig bästavän!


dagens inköp

nu har jag precis kommit hem från stan. vi gick runt och tittade massa och fikade även på cafe årummet. jag fick med mig lite grejer hem som en kavaj från hm, en tröja från gina, leggings från vila och även lite smink från hm.








puss

har precis fixat mig klart och snart kommer karin och dom hit och hämtar mig. nicole och hilda ska bli skjutsade till tåget först sen ska jag och karin ner på stan. bloggar när jag kommer hem. puss


soft!

karins nya favorit ord, hon säger de jämt.. haha . aja jag har precis kommit hem från karin nu, hennes pappa skjutsade hem mig även fast de är typ 200 meter eller nått, jätte snällt. vi kollade iaf på film, gjorde pasta och låg och snacka en massa skit. nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och kolla på en film, men vet inte vilken. imorgon ska jag till stan med karin vid tolv och sen vet jag inte riktigt vad vi hittar på.

godnattt .


nicole och karin

söndag

har precis kommit hem, har kollat på min brors match och dom vann med typ 11-2. ikväll ska jag vara karin, vet inte riktigt vad vi hittar på, men de löser vi. ska nog kolla på vår favorit film. nu ska jag hitta på nått att göra. pusssa ..


love u

jobbat

idag jobbade jag bara för att jag är så duktig, mellan tio och två. sen kom mamma och hämta mig och nu sitter jag här och funderar på att bada och ha ansiktsmask och så, som vanligt. haha. ikväll ska jag kolla på karins match sen ska jag nog vara med henne, nicole och hilda efter.


...vad kan de vara...

KLADDKAKA , mmmmmmmmm





har inte smakat den än, ska göra de efter vi ätit.

yeah

lev för dagen, dröm om morgondagen och lär dig av gårdagen.


nu ska jag gå och baka, men än så länge är de en hemlis. lägger ut bilder sen. pusss

hjärtat

vad de än är så vet du att jag alltid gör mitt bästa för dig. de värsta jag vet är att se dig såhär. jag älskar dig massor världens bästa nejra.





www.nejrafekovic.blogg.se


silly boy


glassss

har gått runt i huset nu i sådär en timme typ och letat efter nått gott att äta men har inte hittat nått.. men tillslut kollade jag i frysen och hittade glass, hällde på massa med kolasås och sånt, uusch va gott det blev!






äntligen fredag

usch vad det här känns bra. de är fredag vilket innebär helg och sedan en hel veckas sportlov. kan det bli bättre? imorse hade vi en lektion, tyska. sen slutade vi. jag tog bussen klockan tio och nu har jag precis kommit hem. tog hem massa grejer som jag ska plugga på satt funderar att börja med det redan nu. har ju ändå inget annat att göra. haha. aja , pussss


fyfan

kan inte förstå vad du håller på mig. du är ju bara ute efter att förstöra.. så jävla dåligt..

åker iväg på match nu i vattholma. hemma ikväll. pussssaa


torsdag

nu har jag gjort mig klar och ska alldeles strax gå och käka frukost.






nattinatti

nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på she's the man. imorgon är de match i vattholma mot storvreta, bajs..

nattiinatttii


cupidodido

hade svenska och biologi i skolan sen gick jag, nejra, hanna och karin ner till cupido och åt. klockan ett gick vi ju på den dära teatern jag berättade om att vi skulle på och den va inte så jätte bra, fattade inte meningen med den, haha? efter den kom karins pappa och hämta oss sen åkte vi och hämta nån grej och sen skjutsade dom hem mig. nu ska jag packa ihop lite tränings grejer sen ska jag ner till gården och sen träning.

några bilder från idag .






ni är dom bästa som finns , vad hade jag gjort utan er?


evelina .


onsdag



går iväg till skolan nu, ska på teater klockan ett med klassen sen slutar vi klockan två.

nyduschad eelina

måste börja med att säga att jag tycke elina är finare än evelina. gillar att bli kallad elina, haha. nu har jag iaf precis duschat, haft ansiktsmask, målat naglarna och haft typ nån fotmask eller va det var för nått. ska alldeles strax lägga mig i sängen och kolla på ' på smällen.

juste, igår hade vi strömavbrott här från typ sju till elva och första timmen va jag ensam hemma.. började grina på en gång för att jag vart så rädd. hahhahaha ...
nej nu ska jag lägga mig i sängen, pusssss .


måndag eftermiddag

har precis kommit hem från skolan. eftermiddans planer är att städa, plugga, måla naglarna och ha ansiktsmask plus duscha.


en bild från förra året i början på sommarlovet. va i stockholm med nejra och hade det mycket mer än bra. usch vad jag vill ha sommar nu. kunna gå i klännig och shorts är ju det bästa som finns!

paljettskorna

juste, efter matchen åkte jag och mamma och hämtade mina skor från h&m som jag beställde på jullovet.




alla hjärtans dag

anna och fille sov här från igår till idag. vi gick till simon på kvällen där de inte hände så mycket. gick hem vid tre typ. iaf, imorse när jag vaknade gick jag upp och hade ansiktsmask sen kom mamma ochh gav mig ett paket. en tröja eller vad de är för nått från jc som jag velat ha jätte länge. hon är bäst min mamma. sen väckte jag anna och fille och vi åt frukost sen skjutsade vi dom till bussen och jag åkte på match i stenhagen. vi vann med 3-2.
när jag kom hem duschade jag och nu har jag precis käkat. snart är det match igen fast i allians den hära gången..

hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag.. pusss






glee




pusssa

har haft en ovanligt härlig och bra dag. började med att maria vart jätte glad över att jag verkligen pluggat till tyska provet dessutom att jag hade översatt en hel text utan några fel alls, de gjorde min dag! hahah.. åkte sen ner på stan med magnus, anna och fille och vi gick till caféårummet och satt där och hade det super mysigt. efter ett tag kom nejra och sen kom även manfred, joel och ludde. halv två tog vi bussen tillbaka till skolan och hade två lektioner sen ner på stan igen med karin för hon va tvungen att fixa lite grejer. tog halv sex bussen hem och nu har jag vart hemma ett tag.

nu ska pappa skjutsa ner mig till bussen sen ska jag till världens bästa anna. spenderar denna kväll med henne. pusss pusssss


rosa converse

fick dom av pappa idag, han är bäst .





körkort

hämtade ut mitt moppe-körkort idag som jag även kan använda som id-kort. vilket är hur bra som helst för mitt gamla är det fulaste jag sett.. hahah, vet inte alls när jag tog det men de va länge sen iaf. mitt nya är inte sådär, wow va snyggt heller men de funkar iaf bättre än det andra.



HAHAHAHHAHAHAHAHHA ...

torsdag 11 februari

nu har jag precis gjort mig klar och ska alldeles strax gå ner till bussen. idag har vi ju som sagt nationella prov från tjugo i nio till halv tolv.. slutar klockan tre, om inte tidigare, och då ska pappa hämta mig så ska vi åka och hämta ut mitt moppekörkort och även åka och köpa ett par skor till mig. sen hem och plugga så mycket tyska jag kan, prov på tisdag.. ha en bra dag, pusssss


bild från imorse när jag precis vaknat

musik är alltid lika roligt .


mysig säng med världens mysigaste filt



nu ska jag lägga mig i min mysiga säng och kolla på mamma mia. imorgon är det nationella som gäller igen.. två och en halv timme, nej men de är väl ingenting? uschaa... menmen, det går som det går. önska mig lycka till.

godnatt sötnosar .



fääääärdiiig

nu har jag gjort mig klar och ska snart gå ner till bussen. nationellaprov i svenska väntar första lektionen.. bajs




tjugoitio

nu har jag precis lagt in alla ny tvättade kläder i garderoben och ska alldels strax gå och tvätta ansiktet.




hemma

har precis kommit hem nu. jag karin och alex missade bussen som gick halv tre satt vi fick vänta på nästa.. men aja, nu är jag hemma. nu ska jag nog plugga lite tyska sen kommer karin hit så ska vi träna lite sen vetjag inte.

pusssaa


.. hos amanda ..




kom alltid ihåg att du är helt unik, precis som alla andra

jessica och jag gick upp vid halv åtta imorse. halv tio hade vi match i allians mot stensture som vi då vann med 4-3, efter det åkte vi och åt lunch på ikea sen till allians igen och ha en till match mot enköping som vi vann med 4-1. efter matchen åkte jag hem med mamma och nu har jag duschat och ätit och funderar på att öppna tyska boken lite. även hemkunskapsboken.. aja, puss





två otroligt snygga bilder från igår

nu åker vi till amanda ! pussssss






åker på träning nu . pusssen


kvartöverfem

nu har jag precis ätit och just nu håller jag på och fixar lite med vad jag ska ha på mig imorgon och så. åker hem till eric direkt efter träningen satt tror inte jag bloggar nånting varken ikväll eller i morgonbitti.


O U T F I T




misssiipissii

har precis bäddat klart min säng med hjälp av min katt , och ska alldeles strax gå och duscha. skolan var helt okej. juste, igår efter jag och karin hade käkat drog vi hem till henne och kollade på sommaren med göran sen gick vi och la oss, satt jag sov alltså där. slutade klockan tre och hade möte med min tyskalärare halv fyra satt nu är de fixat med den grejen också. sen åkte jag och mamma till gränby och gick runt lite där sen käkade vi på barista och sen åkte vi på träning i boland. vi va sjukt några satt jag stod i mål, gullan sa att jag såg ut som en japan, men de gjorde jag säkert. haha. nu ska jag gå och duscha och ha ansiktsmask.

peace






fick ett par leggings från mamma också . jc 199 kr

tisdag 2 februari


midddddag




H Å K A N




your love is my drug




från i tisdags kväll hemma hos nejra  

halv sex

städar lite medans jag väntar på att bästa vän ska komma hit. vi ska plugga lite kemi och även göra mat tillsammans.

lovely!


bild från nyår


dålig uppdatering

förlåt för sjukt dålig uppdatering men har verkligen inte pallat. har helt enkelt haft annat för mig men nu ska jag försöka komma igång igen.

RSS 2.0