it's never to late to be who you might have been

Always remember you are braver than you believe.
Stronger than you seem, Smarter than you think &
twice as beautiful as you'de ever imagined.


a hero light's in you

Filmen var så otroligt bra, fast det visste jag redan men aja. Det rann några tårar. Eller inte några, massor. Men aja fan vad jag babblar massa skit hela tiden, säger saker ni inte bryr er om.. Skitsamma, kolla på filmen iaf! Nu ska jag gå och borsta tänderna sen sova. Puss & godnatt!


armageddon

Nu är filmen klar, de tog inte fyra timmar som tur var haha.
Armageddon är det jag ska se på, en riktigt bra film!



situationen är så sjuk

Målade precis mina nalgar och nu väntar jag på att en film ska bli klar laddad så jag kan börja kolla på den. Mina naglar målade jag bara med genomskinligt nagellack. Har börjat tycka att det är fräscht och snyggt med ett enkelt genomskinligt nagellack. Jag hoppas verkligen inte filmen tar så lång tid som det står. 4timmar, herregud.. Nej nu ska jag gå och hitta något gott att äta. Pusss

en bildfrån idag


veronica maggio - 17 år

Nu är jag hemma! Mötte upp Karin på stan och vi gick runt och kika lite. Fick med mig en efterlängtad bok hem. Mer säger jag inte. Haha.. Nu ska jag sätta mig och lyssna på Veronica Maggio (min favorit just nu) och läsa lite ur nya ELLE.


14.00

Hallådär! Just nu sitter jag och kollar på Joakim när han stojjar runt här inne i klassrummet.. Har även gjort lite ändringar på bloggen. Hoppas ni gillar det. Nej nu ska vi ha "mentorstid". Slutar om en kvart och då ska jag ner på stan och köpa en bok. Inte vilken bok som helst. Puss


dagens


jeansleggins vila / tshirt & halsband gina / boots nilson


28e februari 2011

Godmorgon! Jag har precis gjort mig klar och ska snart gå och göra mig en god frukost. Idag går jag i skolan mellan halv nio och halv tre. Kanske åker ner på stan efteråt och tar en fika eller nått, vi får se. Men jag kommer säkert göra något inlägg under dagen när jag är i skolan så. No problems. Ha en bra dag!


i see sparks fly

Klockan börjar bli mycket och det är skola imorgon. Jag måste snart börja dra mig mot sängen men först ska jag kolla lite på big brother. Godnatt!


tacos time

Kom hem från jobbet för en stund sen. Ska snart ställa mig och göra tacos. Mumsilimums. Klockan åtta är det Solsidis, något jag verkligen ska se. Nej nu måste jag börja göra tacos. pussss!


the heart of life

Hallådär! Jag ska när som helst åka ner till Ica och jobba en stund. Igår hade vi det super trevligt! Kvällen började med middag hemma hos Bea med super härliga tjejer. Vid tio skulle vi ta bussen till Martin men efter att jag och Viccan yrat runt i halv Sunnersta i letande efter bussen kom vi äntligen fram haha.. Hemma hos Martin vare skönt. Ärligt talat kommer jag inte så ihåg så mycket av det som hände. Tog taxi hem till Joel vid halv två med Matilda och Jessica. Där var även Simon och August så vi låg och snacka till fyra kanske sen somnade vi. 

Nej nu måste jag åka och jobba. Imorgon är det tillbaka till vardagen. Slut på lov. Och då lovar jag att komma med bättre uppdatering! Pusss 


en bild på Denise, Viccan och Nattis från igår. 


off to stenmark

Nu måste mamma skjutsa mig till bussen. Är tillbaka inatt men tror jag kommer lägga mig i sängen direkt. Ganska så slut så. Aja nej nu har jag super bråttom. Ha en super bra kväll!


detta har jag på mig. plus ett par strumpbyxor.


stress nu igen

 Hallådär! Jag kom hem för cirka en kvart sen och just nu har jag lite bråttom. Siteer och pratar i telefon med Josefin i telefon när jag egentligen måste gå in och duscha. Klockan fem ska jag vara hemma hos Bea igen. Tjejmiddag står på schemat. Nej nu måste jag verkligen gå in och duscha. Peace


jag och filippa iförrgår


kvart över åtta.

Hallådär! Just nu sitter jag i soffan hemma hos Evelina med Cajsa. Det komiska är att Evelina inte är här. Hon är utomlands haha.. Jaja vi ska ta bussen in till stan när som helst. Jag ska åka hem till Bea där Julia också är, blir en myskväll med dom söta flickorna. Nej nu måste jag sluta. Ha en bra kväll!

evelinas smoothies

Det kom en fråga om vad jag brukar ha i mina smoothies. Jag har tre favorit recept jag brukar göra. Jag gör ofta hallonsmoothie och då gör jag exakt lika som när jag gör jordgubbssmoothie fast med hallon.  

Frukt smoothies
½ banan
1½ dl jordgubbar
2 annans ringar
1½dl apelsinjuice
2 dl jordgubbs yoghurt

Jordgubbs smoothies

300g jordgubbar
2 dl apelsin/äppeljuice
2 dl vaniljyoghurt

Blåbärs smoothies
1dl blåbär
½ banan
½dl naturel yoghurt
½-1 dl jordgubbs yoghurt
1dl apelsin/äppeljuice
1-4 istärningar (beroende på om blåbären är frusna)


25e februari 2011

Godmorgon! Jag kom hem från Filippa för ett litet tag sen. Karins pappa skjutsade hem mig. Super snällt. Igår hade vi det super mysigt. Åt tacos och kollade på tv i en evighet sen vid elva nångång slog vi på en film. A walk to remember, fast jag och Filippa somnade direkt. Imorse åt vi frukost sen låg vi i sängen ett tag och bara mös med Isac. Nu ska jag gå in och duscha och sen ta en sväng in till stan. Puss så länge


söta Isac imorse


hem till filippa.

Det blir ingen outfit. Har inte på mig något speciellt så skitsamma. Nej nu måste jag sluta. Bloggar imorgon när jag är hemma igen. Puss ha en bra kväll!


halv fyra en torsdag

Kollade precis klart på Stylisterna och nu ska jag börja göra mig iordning. Strax efter fyra ska jag och mamma åka och Hämta Karin sen skjutsar mamma oss till Filippa. Får se om jag lägger in en outfit bild innan jag åker.

Jag och Karin i tisdags.


clothes.

Eftersom det inte kommer bli någon bloggning ikväll så bloggar jag lite extra nu. Slängde nyss ihop ett collage med lite kläder som jag gärna skulle vilja ha. Peace


24 februari 2011

Hallådär! Jag har precis målat mina naglar. Rött. Just nu sitter jag och funderar på om jag ska slå på en film eller om jag kanske ska börja klä på mig och fixa mig. Runt fyra-fem ska jag och Karin åka till Filippa. Blir en myskväll där och jag tror även vi sover där så det kommer inte bli så mycket bloggning. Men men. Det överlever ni.


maxfactor


hallon smoothie.

Just nu ligger jag i sängen och försöker bestämma mig för vilken film jag ska se innan jag somnar. Beslutsångest, ja. Tidigare idag har jag inte gjort ett piss. Sovit hemma hos Karin och duschat och druckit super god smoothie. Det är typ det jag gjort. Godnatt



love comes around

Hallådär! Jag kom alldeles nyss hem från Karin. Har varit där hela dagen och sovit.. Igår skulle vi först åkt på en lokalfest i Salabacke men planerna ändrades snabbt och vi drog iväg på en hemmafest i Svartbäcken.

gårdagens outfit


stress vare ja. något jag suger på

Hallådär! Jag har lov nu så det är därför min update är nere på noll.. Ska lite fort slänga mig in i duschen sen käka och sen kommer Karin och efter det tar vi oss in mot stan på trevligheter. Har lite bråttom så ja. Här har ni två bilder från idag. Eller ja, det på första bilden åt jag på årummet idag. Goooottt



köttfärsås och makaroner

Hallådär! Just nu sitter jag i köket hemma hos Jessica och tittar på Hampus och Jessica när dom lagar mat. Det blir köttfärssås och . Karin kommer runt halv åtta och då blir det filmmys och godis.





if i could hold on.

Hallådär! Jag ska snart göra mig iordning för att åka iväg till Jessica. Karin ska också dit så det blir en myskväll! Myspys. Hoppas Jessica har massa gott hemma. Är super sugen på att äta. Hahah..


if it's what you want it's worth it all

I want you to be the first person i wake up to and the latest person i sleep to,
 so i can dream of us.. And make these dreams a real day.

godnatt


beautiful disaster

Hallådär! Just nu sitter jag och kollar igenom massa gamla bilder jag har på min hårddisk samtidigt som jag lyssnar på min "mysis" lista på spotify. Om en kvart börjar Solsidan så ska snart börja röra mig mot soffan. Och juste, det är lov nu ja! Vilket betyder att man kan sova ut imorgon. Gud så skönt! Nej nu ska jag gå och sätta mig i soffan.


godmorgon 20 februari

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost med mamma och pappa och nu ligger jag i sängen igen. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Tror jag går ner till hallen vid två och kollar lite innebandy men vi får se om jag orkar.
Jag kan ju berätta lite om igår. Jag åkte in till stan vid halv åtta. Mötte upp Bea och Fanny vid halv nio så tog vi bussen till Luthagen hem till John där det var lite folk. Det var ganska lamt där så jag, Bea, Fanny och Viccan satte oss på bussen ut till Björklinge. Där ute var det ännu sämre så vi bestämde oss för att åka tillbaka till Luthagen och då hade det kommit lite mer folk dit så det var skönt där! Tog bussen hem vid tjugo över två och när jag kom hem gick jag och la mig direkt. Det var min lördag kväll.

här är tre bilder från igår när jag var i Västerås. Bilderna är tagna med min mobil, därför mega dålig skärpa på tredje...




when i know the truth..

Hallådär. Blir en till liten snabb update. Jag kom precis hem och ska när som helst gå och ta bort mitt smink så jag kan gå och lägga mig sen. Är helt otroligt trött och har frusit som en gris hela kvällen, vilket kommer att avslutas med en härlig träningsvärk imorgon. Inte nice. Nej nu måste jag sova. Mer och bättre bloggning imorgon, jag lovar!


no outfit toooonight

Hallådär. Det här får bli lite snabbt. Ska ta bussen in till stan om fem minuter och sen ska jag möta upp Bea och Fanny så ska vi ta oss till Luthagen hem till John. Har ingen aning om när jag kommer hem men aja. Nu måste jag gå. Ha en bra kväll!


i want him back. i want us back.

Jag tänker inte bry mig. Bry mig om vad alla säger. Jag vill det här mer än något annat. I really do. Jag vet att du också vill. Visa det mer så löser vi det här. Du är min. Bara min och jag kommer inte dela med mig till någon.

Nu ska jag börja göra mig iornding för att sätta mig i en bild påväg till Västerås.


jag kan jag med. även om jag inte tror det.

Ååååh. Så himla skönt! Jag gjorde precis klart mitt svenska arbete.
Så otroligt skönt att jag gjort det så jag inte behöver tänka på det något mer nu.
Just nu sitter jag i soffan med mamma och pappa och kollar lite på parlamentet. Tror jag ska gå och lägga mig snart, är ganska trött faktikst. Imorgon åker jag till Västerås och kollar på min kusin Oskars bandymatch och vi åker vi tio ungefär så då kan jag lika gärna gå och lägga mig nu.


and you can tell everybody, this is your song

Hallådär. En proppmätt Evelina här. Jag har ätit super god mat! Klockan är kvart i åtta så om en kvart börjar Let's dance. Jag ska när som helst sätta mig i soffan med datan i mitt knä och skriva klart ett svenska arbete samtidigt som jag ska kolla lite på Let's dance.





en nyduschad evelina klädd i tshirt från hm och haremsbyxor från bikbok.


open my eyes, i see sky.

Hallådär! Just nu går jag runt i mitt rum i mina nya skor som kom idag. Super glad verkligen och dom satt skit bra! Ikväll ska jag bara vara hemma och mysa med familjen. Käka trerätters middag och kolla på Let's dance. Säkert en stor skillnad till vad andra "ungdommar" ska göra idag men skitsamma. Jag gillart. Nej nu ska jag gå in och duscha. Puss





who's that girl?

Godmorgon! Jag och Signe har precis ätit frukost och ska snart åka ner till bussen. Jag slutar halv fyra idag och då tror jag att jag åker raka vägen hem. Har inte bestämt mig än. Men ikväll kommer jag iaf vara hemma. Orkar inte gå ut och hitta på nått och sen ska jag åka till västerås tidigt imorgonbitti så det är nog bra om jag har en myskväll hemma! Ha en bra dag!


tusen gånger starkare.

Jag och Signe ligger i sängen nu och ska alldeles strax kolla på Tusen gånger starkare. Handlar om en tjej som är 15 år och heter Signe. Passande haha.. Imorgon ska Signe gå med mig i skolan och kolla hur det är på JB. Nej nu ska vi börja kolla. Puss och godnatt!


och han gör det. igen

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Burlesque med Signe och en skål chips brevid mig. Så otroligt bra film! Helt kär. Och Cam är så sjukt jävla mega snygg....


veronica maggio - jag kommer

Hallådär! Just nu sitter jag på webbdesigns lektionen och försöker jobba lite i photoshop men det stängs ner hela tiden.. Otroligt jobbigt. Om typ 30 minuter slutar vi och då ska jag möta upp Signe så åker vi sen hem till mig och myser. Och imorgon ska hon gå med mig i skolan. Nej nu ska jag försöka få photoshop att funka.. Lyssna på den här super bra låten medans ni väntar på nästa inlägg. Puss! JAG KOMMER

Klicka på länken så kommer ni till låten.


Grattis min fina!


Idag är det ingen vanlig dag nej för det är beatrice födelsedag! Ha en jätte bra födelesedag nu hjärtat! Love


vi går ut och brinner upp i natten

Godmorgon! Jag ska snart gå ner till bussen och sen åka till skolan. Men bussen går inte förns om 35 minuter och i dom 35 minuterna vet jag inte vad jag ska hitta på. Är ju redo att gå nu. Men aja. Efter skolan följer Signe med mig hem och sover här, mysilimys!


skojrta hm / linne gina / byxor vila / boots bianco


before i go to sleep, i imagine you're by my side

Klockan börjar ticka iväg och mina ögon orkar snart inte hålla sig uppe längre så nu ska jag sova! Har legat och kollat lite på Stylisterna och läst lite ur Modeflickan nu såhär på kvällen. Nej nu orkar jag inte vara vaken längre, sovgott!



when the rain stop






Jag vill tillbaka. Tillbaka till allt. Och då menar jag verkligen allt. Det var verkligen perfekt. Två helt perfekta veckor. Just nu skulle jag göra vad som helst för att spola tillbaka tiden till dom två veckorna och bara uppleva allt en gång till. Det var inte fejkleende det där inte. Det där var ren lycka.


veckorevyn och nelly.

Hallådär. Det har varit lite halv dålig uppdatering idag men jag har ju faktiskt bara legat hemma och slappat så vad ska man skriva om då? Men två grejer har jag iaf gjort idag. Åkte in till solpalatset och solade sen åkte jag hem igen och då kom Karin hit. Hon gick för kanske en timme sen och sen dess har jag bara fixat med mina kläder och även beställt hem ett par skor jag velat haft super länge! Just nu sitter jag och läser veckorevyn men snart ska jag gå och borsta tänderna. Imorgon har jag sovmorgon, börjar halv ett så behöver inte ens sätta alarm på klockan, super skönt!


var inte dom här shortsen super söta??

här är skorna! nellyshoes


Godmorgon, 16 februari!

Godmorgon! Jag är ledig idag, därför jag sovit ut lite! Super skönt. Jag ska snart gå upp och göra en god frukost till mig och min bror, först ska jag bara ligga och dra mig lite här i sängen och njuta av att jag är ledig. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Tror jag ska gå ner och gymma med Simon men mer är inte bestämt!


Mavala - Freshy

Sådär. Nu har jag målat klart mina naglar. Blev ett rosa/rött nagellack från Mavala. Här nere har ni en bild på endel av mina nagellack. Jag har flest av märket Mavala men det betyder verkligen inte att de är mina favoriter. Tycker inte dom nagellacken är sådär jätte bra.. Går bort typ efter en dag. Men aja. Jag kan ju passa på att visa min nagelfil som är super bra också! Köpte den på ett "stånd" i Prag. Handgjord är den med.




rihanna - S&M. my favorite

Hallådär i kylan.. Jag håller sakta men säkert på att frysa ihjäl.. Har ingen aning om hur kallt det är ute men mega kallt vet jag iaf att det är och det känns som att det nästan är lika kallt här inne, hemskt.. Just nu sitter jag och dunkar Rihanna mega högt och ska snart måla mina naglar. Skrev i inlägget under att jag skulle göra det då men det var för jävla kallt så jag satte mig i duschen i en timme ungefär. Nej nu ska jag leta fram ett snyggt nagellack. Lägger upp bild på vilken färg jag valde snart. Puss


somliga går med trasiga skor

Jag kom hem för en halvtimme sen kanske, har hunnit trycka i mig lite chokladpudding och tagit kort på blusen jag bytte till istället för bhn. Snart ska jag gå och ta bort mitt smink sen vet måla mina naglar.




Holmlunds 249kr.


pizza time.

Godmorgon! Just nu håller vi på och filmar till våra kortfilmer. Om en timme ungefär är det lunch och då ska frida bjuda mig på pizza. Hon är bra snäll hon! Efter lunch har jag matteprov och sen slutar jag och då ska jag ner på stan och byta bhn. Nej nu måste jag gå ut och filma "kladdscenen".. Ha en bra dag!


i still haven't found what i'm looking for

Mamma kom hem nyss och hade med sig en bh och ett par trosor till mig. Hon är ju för bäst. Tråkigt bara att bhn var för liten så jag får gå och byta den imorgon. Nej nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!


i love you.

Just nu sitter jag i min säng. Dunkar musik i mina hk hörlurar samtidigt som jag dricker en super god hallon smoothie jag nyss mixade ihop. Snart ska jag gå och borsta tänderna sen lägga mig i sängen igen och läsa lite.




alla tre bilderna tog jag nyss.


it's personal, myself and i

Just nu sitter jag hemma och äter lite gelehjärtan. Gottis. Att vara ensam på alla hjärtans dag har jag inga större erfarenheter av så jag gör det bästa av situationen och går och tar bort mitt smink och lägger mig i sängen och kollar på film. Puss så länge


check it out

I may be bad but i'm perfectly good at it. Sex in the air, i don't care i love the smell of it.
Sticks and stones may break my bones. But chains and whips excite me.




som jag saknar er.


duac vs epidou

Hallådär! Jag sitter i skolan just nu och har mediekunskap. Om en timme ungefär är det lunch, pannkakor!
Jag var ju hos läkaren tidigare idag som jag sa och nu har jag fått en ny kräm mot finnar. Epiduo heter den. Jag använde ju Duac ett tag innan jul men den kändes inte alls bra så jag slutade med den. Men nu ska vi se hur den här krämen är. Nej nu måste jag jobba vidare. Pusss


Valentine's Day

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till läkaren. När jag är klar där åker jag raka vägen till skolan. Slutar runt halv tre tror jag. Nej nu måste jag gå ut till bilen. Ha en bra alla hjärtans dag!


kofta och jeans gina / linne bikbok / converse


ljusen är tända för dom som har lämnat.

Hallådär. Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik. Just nu är det RiseAgianst - Under the knife som spelas. idag har jag bara tagit det super lugnt. Duschat, degat i sängen, ätit god mat och kollat på Solsidan. Imorgon ska jag till läkaren på morgonen så kommer komma lite senare till skolan. Men det gör absolut ingenting. Jag får lite sovmorgon och det tackar man ju aldrig nej till! Nej nu ska jag läsa lite sen sova. Puss och gondatt!


kos den 10 juni

Igår bokade mamma resa till Kos! Så jäkla skönt! Den tionde åker vi. Några i familjen stannar bara en vecka men jag och mamma stannar två. Superskönt! Så den 20 maj åker jag och Frida till Turkiet en vecka. Sen är jag hemma ungefär en och en halv sen sticker jag iväg till Kos. Super bra början på mitt sommarlov!




första bilden är från kos 08. andra är från kos 09. tredje är från kos 10.


heartbreak warfare

Godmorgon! Just nu ligger jag i min säng helt död och orkar verkligen inte göra nånting. Mamma och Simon kom och hämta mig hos Bea imorse och sen jag kom hem har jag bara legat i sängen. Igår var helt okej! Eller ja det var kul iaf! Jag och Bea åkte ut till Fjällnora hem till en kille som heter Niclas. Var där till halv tolv och sen åkte vi till mcdonalds. Köpte två cheese sen tog vi bussen till Sunnersta och sov. Det var min kväll lite kortfattat. Nu ska jag snart gå in och duscha och sen lägga mig och kolla på film. Peace


på smällen.

Hallådär! Jag sitter i soffan just nu och kollar på film. Hela dagen har vi spenderat här i soffan och det lär nog bli så att vi sitter här ett tag till. Igår hade vi det super mysigt. Åt tacos och snacka en massa och sen kollade vi på två filmer. Skulle vara skräckfilmer men läskiga var dom inte direkt. Vi somnade kanske runt tre så där förstår ni varför jag spenderat hela min dag i soffan. Men aja. Snart ska jag börja fixa mig och sen åka in till stan och träffa Bea. Mysilmys. Pussss!


fredag 11 februari





kärlek.

Hejsan! Jag kom hem för ett tag sen, har hunnit städa lite och ska snart gå in och duscha och se kommer Karin och josefin hit. Manfred kommer också fast han kommer lite senare tror jag.
 Idag i skolan hade vi en föreläsning om droger och sen kollade vi på film. Slutade vid halv två och då åkte jag och fikade med Karin och hennes pappa. Svängde förbi ica på vägen hem och köpte grejer till ikväll. Det blir tacos och massa godis ikväll. Nej nu ska jag gå in och duscha så jag är fräsch när dom kommer. Puss!

Fyra bilder från igår när jag var hos Jessica




jessica fiser så det fladdrar i brallan..

Hallådär! Förlåt för en usel uppdatering idag men jag har inte haft nån tillgång till dator på hela dagen så där har vi problemet. Menmen. Dagen började med frukost i skolan och sen hade vi massa konstigt hela dagen. Snack om sex och homosexuella bland annat. Halv fyra slutade vi och då åkte jag till solpalatset och sola. Jessica kom dit efter ett tag och sen gick vi och tog bussen hem till henne. Här har vi ätit massa gott som, tacopaj, chips, grönsaker med dip och choklad. Super gott. Hela kvällen har vi kollat på tv och bara snackat och nu ska vi sätta på Dear John och sen sova. Nej nu blev det ett långt inlägg så nu får jag sluta. Men aja. Godnatt!

sensuella spetsar och ljuva pasteller

Jag tycker själv att jag har otroligt tråkiga underkläder så nu har jag suttit och kollat efter några fina ett tag. Och under tiden har jag kommit på att jag har fått konstig smak när det gäller underkläder. Nu för tiden har jag börjat intresserat mig för "tantiga" underkläder.. Men, jag tycker att det är snyggt. Och hur sköna som helst är det också. Dessa tre skulle jag super gärna vilja ha!


1. H&M, bh 159kr trosa 79,50 kr.
2. Lindex, bh 239kr trosa 119kr.
3. Triumph, bh 625kr trosa 530kr.


när allt kom i vägen.

Hallådär! Jag har precis ätit middag och nu ska jag sätta mig ner med mitt fördjupningsarbete och försöka komma nån vart. Vi får se hur det går. Skolan idag var väl helt okej. Har alltid kul med min underbara Frida men måste bara påpeka att några i klassen är ju otroligt skumma. Och skitsamma om ni läser det här för jag hoppas verkligen ni skämms.. Aja, efter skolan gick jag ner på stan och mötte upp Josefin. Vi gick runt lite och sen mötte vi upp Karin. Vi drog raka vägen till Café Linné och satt där några timmar. Tog fem bussen hem och nu är jag alltså hemma och har varit det ett tag. Nej nu ska jag ta tag i mitt arbete. Puss så länge

tre bilder från idag.



outfit wednesday.


lindex/vila


leave right now

Godmorgon! Jag sitter här just nu och stres äter lite frukost. Var hur längesen som helst som jag var tvungen att stressa på en morgon men idag har jag verkligen inte kunnat bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Men tror jag hittat nått nu! Idag har jag svenska och sen gym på actic och efter det ska jag möte upp Karin och Josefin på en fika. Bloggar när jag tid. Ha en bra dag!


tvåhundra riksdaler.

Hallådär! Jag har precis duschat och fönat håret och plattat och ja, hela den där fadderuttan. Ska snart lägga mig i sängen och lyssna på lite musik men först ska jag ta fram kläder till imorgon och så. Juste, jag måste måla naglarna också... Tog bort det innan jag duscha.. Nej nu måste jag börja så jag inte somnar allt för sent. Puss


i have a secret that you will never know

But now they are things of the past, since we broke up. I’m slowly getting over every one
of these ways I loved you by replacing them with things I don’t like about you.
I don’t think it’s working too well, though, because I know they will each still be in the back of my head
because you were my real first love and I will never forget you or a single thing that I loved about you.
And truthfully, I still love most of those things. I’ll miss every one of them. 
I never thought it would end like this. E


the town.

Hallådär! Jag stannade hemma från skolan idag, orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen. Men nu är jag iaf uppe och har varit det ett tag. Har precis käkat lite nudlar och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla klart på The town, både jag och Signe hann somna så vi såg aldrig klart den i lördags. Men nu ska jag kolla så. Pussis



i'm not perfect, neither are you


godnatt.


come into our room

Sitter här vid datorn med dö krulligt hår, något jag inte haft på flera veckor haha.. Hade nästan glömt att mitt hår inte var rakt, jag plattar det ju varje dag. Jag och pappa bakade nyss muffins i dom nya formarna mamma kom hem med idag, gjorde av silikon tror jag det var. Små och god blev dom. Snart ska jag kolla på Stylisterna sen lägga mig i sängen.

Juste, jag känner att jag ofta bara skriver samma sak hela tiden så ge mig tips. Vad vill ni läsa om egentligen här på min blogg? Puss!


maybe baby. maybe

Hallådär! Jag har precis käkat köttfärssås och spagetti och ska snart gå in och duscha. Ikväll har jag bestämt mig för att lägga mig tidigt så det ska jag göra! Nej nu ska jag ladda ner lite musik som jag kan lägga över på min i4 sen gå och duscha. Puss så länge.


for the first time


life is what you make it

Godmorgon! Just nu sitter jag på Mediekunskaps lektionen och jobbar med mitt fördjupningsarbete. Jag ska skriva om folks filmvanor och hur folk helst ser på film. Det går sådär. Om en kvart är det rast och då ska vi säkert gå till kiosken. Som vanligt. Nej nu måste jag jobba på. Puss


solsidan vare ja.

Jag har precis kollat på Solsidan och tagit fram kläder tills imorgon. Nu ska jag bara tvätta ansiktet och borsta tänderna sen sätta mig i soffan igen och kolla på Wallander med mamma.


16:23 på en söndag.

Kom hem från Karin för en stund sen men ska åka ner till hallen direkt och kolla när mitt lag spelar match mot Saga. När jag kommer hem ska jag laga tacos och kolla på Solsidan. Längtar.


i love college

Godmorgon! Eller ja klockan är ganska mycket men skitsamma. Igår gick jag och Signe och la oss vid tolv kanske, sov super bra men blev väckte av att Ludwig ringer och säger att han och Mattias skulle komma. Så det var bara ta på sig uggsen och dra iväg på en promenad ner till gåvsta för att möta upp dom. Klockan var då halv fem, på natten.. Men mysigt hade vi iaf och somnade runt sju kanske. Nu har alla åkt hem och jag ska ta mig en promenad hem till Karin. Puss så länge

hon är singel och sökande grabbar.


jag är en soldat för dig.

Har haft en riktigt myslördag med Signe och än så länge är inte kvällen slut. Just nu sitter vi och dunkar mega hög musik i vår ensamhet samtidigt som vi dricker smoothie. Danny och Swingfly gick ju vidare i melodifestivalen så det var ju bra. Alla andra sög verkligen.. Snart ska vi sätta på filmen The town och lägga oss i sängen och mysa. Något vi är riktigt jävla bra på, hehe.. Nej nu ska jag sluta. Puss så länge



allt gott jag och signe ätit under kvällen... mummmmma.


i will never forget.

Hallådär! Jag kom hem från jobbet för ett tag sen och ju just nu sitter jag och väntar på Signe. Vi har tänkt ha lite myskväll med massa gott. Sen är det ju melodifestivalen men det tvivlar jag på att vi kommer kolla på, haha.. Nej nu ska jag plocka undan lite i mitt rum så det inte ser ut som skit när hon kommer. 


leave right now

Godmorgon! Jag har precis ätit värsta brakfrukosten så nu är jag klar att åka ner att jobba. Jag slutar klockan tre och då åker jag raka vägen hem. Har ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll men det löser sig! Nej nu ska jag gå. Bloggar när jag är hemma igen, peace


cam gigandet. världens snyggaste

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig men kände att jag måste skriva ett inlägg innan jag somnar. Burlesque var as bra tycker jag! Och Cam Gigandet är ju så sjukt jävla snygg?! Han skulle man nog göra vad som helst för.. Nej jag måste faktiskt gå och sova nu. Ska upp och jobba imorgon vid tio så. Juste, det var någon som frågade vart jag jobbade förut. Jag jobbar på Ica här i Rasbo. Så nu ja nu vet ni det. Nej nu slutar jag. Godnatt!


i'm losing control. or not.

Nu ska jag äta middag. Fläskfile med potatisgratäng och sen ska sätta mig på bussen in mot stan. Jag orkar inte bry mig och vafan. Jag ska bara på bio så mjukisdressen passar perfekt!


women lie, men lie

Hallådär! Jag kom hem för en stund sen och har precis tagit kort på sminket jag köpte med mig hem. Skoldagen har varit helt okej. Först hade vi datorukunskap/programhantering och då fick vi jobba med rester men det blev inte så mycket gjort, hehe. Efter lunch hade vi engelska och sen slutade vi. Åkte ner på stan med Frida och köpte smink sen hämtade pappa och Simon upp mig så åkte vi till mcdonalds och åt. Svängde även in på ica på vägen hem och nu är vi hemma! Snart ska jag börja göra mig iordning för att sen sätta mig på bussen in till stan för att möta upp Josefin och Karin för att gå och se burlesque.


puder viva la diva 95kr. mousse foundation 135 kr. foundation borsten fick jag med gratis.


away from here

If you love someone, you stay by them. There is no such things as a wrong time or mistake
that is too great. love is just love. Any excuse to walkaway from love offered is just that:an excuse to
explain you can't and don't feel the sameback towards the person that's offering their love to you.


We choose the lives we live

Godmorgon! Som ni ser har jag ändrat lite på bloggen nu igen. Det snöar ute just nu så kände att jag behövde lite vårkänsla så det fick bli ändring på bloggen. Vi har rast om typ två minuter och då ska jag gå och köpa godis med Frida. Mums.


burlesque

Jag har precis duschat och allt sånt så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite ur Elsas värld. Imorgon är det fredag, super skönt! Först ska jag till skolan, som vanligt. Sen vid nio ska jag på bio med Karin & Jossan. Burlesque. Nej nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt!


fyra bilder från dagen.





ramlösa smultron

Hallådär! Min dag har varit super! Träffade Frida inne i stan vid elva och vi tog tåget till stockholm på direkten. Kom till stockholm och gick och käka på tacobar och satt där nån timme sen började vi leta oss fram till dit vi skulle. Träffade Elin (Dollyblond) och hennes kompis utanför Sturegallerian och gick in och satte oss på le cafe och tog en smoothie och prata en massa. Intervjuen gick super bra! När vi var klara gick jag och Frida raka vägen till stationen så vi kunde ta tåget hem. När vi kom hem till Uppsala följde jag med Frida hem en snabbis för att hämta min dator som jag glömde där igår sen kom mamma och hämtade mig. När jag kom hem tryckte jag i mig en tallrik med köttbullar och makaroner och nu har jag bara städat mitt rum som såg ut som hej kom och hjälp mig när jag kom hem.. Jaja nu ska jag iaf leta efter något att ha på mig imorgon sen gå och hämta damsugaren.


stockholm.

Godmorgon! Jag har precis gjort mig klar och ska när som helst gå och göra frukost. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag åker iaf till stockholm idag med frida och träffar Dollyblond som sagt. Kameran är självklart med så bilder kommer ikväll. Nej nu måste jag sluta. Ha en bra dag!

bak och fram vare ja..

Hallådär! Jag kom hem för ungefär en kvart sen och just nu gör jag ingenting. Var i skolan idag som vanligt då, slutade vid halv två och då åkte jag raka vägen hem till Frida. Vi åt och så sen åkte jag ner på stan en mega snabbis och mötte upp Bea så jag kunde få tillbaka mina jeans jag glömde hos henne förut. Tog sen bussen tillbaka till Frida och vi färgade mitt hår och mös. Åt igen och sen nu är jag hemma. Nej nu kommer Ludwig när som helst så måste sluta nu. Ha en bra kväll.

Juste, två roliga grejer. Imorgon åker jag och Frida till Stockholm och träffar Dollyblond! Sen det andra.. Jag har gått runt hela dagen med trosorna bak och fram. Mysigt!


hey you.


don't let me go

Nu har jag borstat tänderna och så och ska kolla igenom ett skolarbete sen lägga mig i sängen. Skönt! Imorgon efter skolan ska jag fika med tjejerna och sen åker jag förmodligen till Frida och färgar håret sen sover jag nog där. Puss


beat like before.

Hallådär! Jag har precis fotat lite men av allt jag fota blev
typ tre bilder, helt okej.. Jaja.

Idag slutade jag halv tre, åkte ner på stan och mötte upp Jessica. Vi gick runt lite och sen blev det en sallad på cupido. Tog bussen hem halv sex och sen dess har jag inte gjort ett piss. Nu kom mamma hem så nu ska jag gå och äta med henne. Peace






1 februari 2011

Godmorgon! Just nu sitter jag i skolan på medieproduktions lektionen och jobbar med Lovisa och Edward. Vi jobbar på med vår film. Jag slutar halv fyra idag och då ska jag ner på stan och äta sen åka till friskis och gå på dansfuego med Cajsa. Nej nu måste jag sluta för att hjälpa till med manuset. Ha en bra dag!


RSS 2.0