Måndag 30 Maj 2011

Hallådär! Just nu sitter jag hemma hos Frippan och käkar ravioli och kollar resor tillbaka till Turkiet, Underbart. Tidigare idag har vi varit nere på stan gått till olika resebyråer och så. Köpte lite nya grejer på stan jag kanske kan visa senare ikväll. Nu ska jag njuta av käket, PUSS!

Åttonde paret Converse

Fick dessa snyggingar av mamma igår. Tack, du är bäst!

Söndag 29 Maj 2011

Igår åkte jag in till stan med Karin och mötte upp Josefin. Vi käkade middag på Alexander och sen gick vi och såg Baksmällan2. Tog kvart över tolv bussen hem mot Rasbo och sen skjutsade mamma mig till Amanda. Fest med gamla härliga rasbo gänget med övernattning. Kom hem elva imorse. Just nu går jag runt och prövar lite kläder och så. Farmor och farfar kommer på middag vid tre, mysigt.

Ett fåtal bilder, fler kommer!

Jag ljuger inte när jag säger att de var den bästa
veckan i mitt liv.

Hemma från en underbar vecka!

Hallådär! Nu är jag hemma från en helt underbar vecka i Turkiet. Jag har träffat så många härliga människor och ätit jätte god mat! Jag orkar inte berätta massa om vad vi gjort och så men jag lägger in bilder nån dag. Inte nu. Nu ska jag börja göra mig iordning och sen ska jag åka in en snabbis till stan med mamma och pappa. Puss!

Turkiet 20 Maj - 28 Maj

Nu drar vi! Det kommer inte bli någon bloggning på en vecka nu, tänker passa på att ta en paus nu när jag är borta. Lördag den 28 är jag hemma igen med massa bilder och så. Ha det bra, puss och kram!

Fredag 20 Maj 2011

Godmorgon! Imorse blev jag väckt med sång och frukost på sängen. Fick även jätte fina presenter! Nu ligger jag hemma hos Frida och kollar på henne när hon gör sig iordning. Vi ska åka ner på stan och fixa det sista till vi åker. Planet går vid sju så åker mot Arlanda vid fyra ungefär. Nej nu måste jag också fixa mig lite. Puss!

22:06

Klockan är över tio och jag har fortfarande inte packat färdigt, skrivit klart min uppsats eller duschat. Det här kommer sluta med att jag och Eric kommer somna efter tolv. Eric ropade precis från vardagsrummet att klockan började bli mycket så jag får väl ta och snabba mig lite med allt... Bloggar mer imorgon! Puss

Vi växte upp för snabbt

Det värsta med att åka bort en vecka är att man missar mycket i skolan. En uppsats som egentligen ska in den 24 maj måste jag lämna in idag. En bokresencion ska in. Idag. Måste kolla igenom gamla nationella prov i matte och skriva om en artikel på engelskan under veckan i Turkiet. Jag står nog ut. Kommer befinna mig på varmare breddgrader och bara njuta av livet med Frida. Min älskade Frida.

Dagens Outfit

Skor Converse, shorts Bikbok, linne GT, kofta JC, väska HM

Mobilblogg - 19 Maj 2011

Hallådär! Just nu sitter jag och väntar på bussen. Slutade skolan strax efter tolv och då gick jag ner till Fugu för lite lunch med Nejra, Felicia, Johanna, Johanna, Emma och Elin. Super mysigt! När jag kommer hem ska jag börja kolla lite vad jag ska ha med mig till turkiet (åker ju imorgon!!!) och sen måste jag gå ner till Karin också och hämta en sak. Eric kommer också sen och håller mig sällskap och myser med mig. Nu kommer bussen, bloggar mer hemma!

Onsdag 18 Maj 2011

Hallådär! Vilket härligt väder det är nu igen, underbart! Åkte in till stan vid halv tolv imorse och då gick jag iväg till gymmet. Var där i en timme ungefär och sen mötte jag upp några från klassen. Vid två hade vi nationella i maA. Mötte upp Karin vid tre för att spendera ännu en timme på gymmet. När vi var klara gick vi för att käka middag på Waynes och sen tog vi bussen hem. Jag har bestämt mig för att börja mitt hälsosamma liv igen! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i soffan.


Vad gör man inte?

Ska lägga mig i sängen nu kolla på Bigbrother. Godnatt! 
3 dagar kvar till sol och värme. Underbart!


Waiting on the world to change

Förlåt för dålig uppdatering idag men jag har inte orkat. Kom hem från skolan vid halv tre. Signe kom hit direkt och vi kollade på OC och åt middag och sen bara massa snack. Hon åkte för någon timme sen och då gjorde jag muffins. Nu sitter jag och kollar på Äntligen hemma med mamma så kan inte skriva mer!




Ny tröja från Cubus och väska från HM


Tisdag 17 Maj 2011

Godmorgon! Det fick bli havregrynsgröt och två hård mackor till frukost. Super gott! Nu är jag i alla fall mätt och klar fixad. Bussen går halv tio så jag behöver inte gå riktigt än. Slutar skolan runt tolv och då åker jag nog raka vägen hem. Nej nu ska jag fixa min väska. Ha en bra dag!


Svårt att sova..

Jag ligger i sängen just nu och har lite svårt att somna.. Har kollat på bigbrother avsnittet från igår och sen har jag även kollat upp några frukostar som ska vara nyttiga så imorgon ska jag gå upp lite tidigare än vad jag egentligen behöver så jag kan äta en ordentlig frukost! Är redan jätte hungrig och sugen.. Jag börjar iaf tio över tio imorgon, har ingen aning om vi har matte nationella eller ej men de vet jag säkert imorgon. Nej nu ska jag försöka sova! Juste, Frida gjorde om min header, vad tycker ni?

Shopping på H&M

Kom hem från stan för en stund sen. Mötte upp Karin för att gå på ett medelpass på Friskis. Efter tjugo minuter gick vi och tänkte köra lite mage men det blev att vi låg och snackade istället. Gick ner på stan en sväng efter och köpte glass och sen köpte jag även tre grejer som kan va bra att ha i Turkiet. Åker på Fredag!



Måndag 16 Maj 2011

Hallådär! Jag sitter i sängen hos Frida just nu och ska snart gå iväg till bussen. Såg precis att det spöregnar ute. Vet inte vad jag ska ta mig till... Jag ska i alla fall möta upp Karin för lite träning på Friskis. Nej nu ska jag ge mig iväg. Bloggar när jag är hemma igen!

Ingenting jag säger spelar längre någon roll

Ska göra mig iordning och sen ska pappa skjutsa mig till Frida. Spenderar min kväll där med henne och bara myser och kollar på hockey. Jag har försökt tagit kort på det jag fick i present i fredags men alla bilder blir så himla dåliga så vi får se om jag lägger upp något om det eller inte. Nej nu måste jag skynda, ha en bra kväll!




Tre bilder från igår!


Söndag 15 Maj 2011

Godmorgon! Igår följde Eric med hit efter vi hade varit hos Carina och Oskar. Vi kollade lite på eurovision och sen gick vi och la oss. Vaknade vid tio ungefär för att Eric var tvungen att dra iväg på träning. Jag har precis kollat klart på en Wallander film och funderar på att kolla lite på The Hills nu.


Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Jag har precis gjort mig iordning och om tjugo minuter ska vi röra oss mot Oskar min kusin. På vägen ska vi även hämta upp Eric. Vi ska fira mig och Oskar som fyller år så det ska bli jätte mysigt! Vi får se vad jag gör senare ikväll. Jag håller er uppdaterade. Nu ska jag gå på toa. Puss!


12:56




Förrätt. Varmrätt. Efterrätt. Allt var verkligen super gott och jag kan inte tro att nån
annan haft en finare tårta än mig!


Vad hade jag gjort utan er?

















Så himla fina vänner! Tack för igår!


Lördag 14 Maj 2011

Hallådär! Jag hade en så himla bra kväll igår! Jag har såna himla fina vänner! Ni är verkligen helt underbara!
Kvällen började med att mina närmsta vänner kom hit och firade mig. Julia, Denise, Frida, Signe, Karin, Josefin, Cajsa och Nejra! Det var bara Beatrice och Jessica som saknades.. Vi åt i alla fall jätte god mat och hade det super trevligt! Jag fick även jätte jätte fina presenter! Hade tänkt att jag kunde visa dom i ett annat inlägg.
Efter vi käkat och allt sånt rörde vi oss in mot stan och sen vidare till Tunabackar hem till Sebastian. Helt okej fest. Åkte ner på stan och gick hem till Signe vid tre och sov. Pappa kom och hämtade mig imorse så åkte vi till min morbrors jobb och sen nu är jag hemma! Ska bara ta det super lugnt nu och titta på mina fina presenter!


min älskling imorse


Outfit fredag


Byxor Vila, linne HM, kofta HM, klocka Ur&penn


Fredag 13 Maj 2011

Godmorgon! Idag har jag varit så duktig att jag städat hela huset. Super duktig. Ska hoppa in i duschen nu och sen ska dra mig in mot stan för att uträtta lite ärenden och sen möta upp Julia och Denise. Har lite bråttom så bloggar när jag har mer tid. Ha en bra dag!


Blommor!

Har precis planterat klart massa blommor med mammsen. Det är så himla härligt med fina blommor och sommar. Allt är så mycket finare på sommaren. Olika nyanser av grönt och olika färger på vackra blommor. Underbart.
Nu ska jag tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen.




Foto: jag


Torsdag 12 Maj 2011

Gud vad fort tiden går! Trodde verkligen inte att den redan snart är sju..

Idag var jag inte lika dum som dom flesta andra som hade långbrallor på sig. Visst, de sas att det skulle regna men vafan. Det var ju typ 25 grader så shortsen åkte på iaf. Och inte kom det något regn heller. Mötte upp Karin på stan strax efter två och gick till Årummet och fika. Satt där ett bra ta och sen blev det en liten runda på stan. Vid halv sex mötte jag upp pappa på Ica för att handla allting till imorgon och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar.


Running up that hill

Ska lägga mig i sängen nu. Börjar sent imorgon så det blir en liten sovmorgon. Måste upp och gå ner till vårdcentralen för att ta den sista gardasil sprutan bara.... Nej ska jag lägga mig. Godnatt!


Min goda men speciellt fina dricka jag köpte idag! Kommer aldrig slänga den


Alla vill till himlen men ingen vill dö

Hallådär! Gud vilken här dag! Mötte upp några tjejer vid halv tio för att åka och kolla på innebandy. DM. Vi kollade till typ halv ett och sen åkte vi in till stan och käkade lunch på Cupido. När vi käkat åkte jag och Karin till Heidenstam och hämtade ett brev och sen mötte vi upp några vänner i Stadsparken. Satt där i typ tre timmar och sen mötte jag upp mamma och Simon för att åka hem. Nu har jag precis käkat en god middag!


Onsdag 11 Maj 2011

Godmorgon! Jag har gjort mig klar och ska snart gå ner till bussen. Ska möta upp Nejra och några i stan för att sen åka ut till Allians och kolla lite dm. Om det är sjukt varmt ute tänker jag protestera och säga att vi sätter oss ute och solar istället! Bloggar när jag är hemma igen. Ha en bra dag!


Shorts gamla gina jeans jag klippt av, linne Bikbok, kofta JC


Jag kan gå genom eld

Nu har jag duschat och fixat massa så känner mig super fräsch! Fläkten har stått på i rummet hela eftermiddan nu också så det kommer inte vara dö hett när jag ska sova iaf. Det var det igår.. Ska kolla lite på The hills nu och sen sova. Godnatt!


Maj är den bästa månaden

Ska städa iordning mitt rum och damsuga lite snabbt sen ska jag hoppa in i duschen, ska bli så himla skönt!
Jag ska duscha iskallt. Pappa hade gjort en super god rabarberpaj som vi åt till efterrätt idag. Det är ju min mammas dag idag!



Härliga sommarväder!

Super härliga dag! Började skolan klockan åtta med att skriva ett nationella prov i engelska. Gick sådär faktiskt.. Blev en lunch på bryggan med tjejerna från klassen. Hade nästa lekton halv ett så vi satt ute jätte länge och sola, super skönt! Slutade kvart över tre typ och då solade vi en stund till och sen mötte jag upp Signe. Vi gick runt lite och så sen hämtade mamma mig klockan fem. Nu är jag hemma och ska precis äta.


Outfit tisdag


Shorts Bikbok, linne MQ, kofta JC


Tisdag 10 Maj 2011

Godmorgon! Idag är det ingen vanlig dag. Det är världens bästa mammas födelsedag! Grattis! Jag älskar dig!

Jag har precis gjort mig iordning. Ska bara få i mig en härlig frukost och borsta tänderna sen är jag klar! Vi har ju som sagt prov i engelska nu på morgonen och lektionen efter börjar inte förns halv ett så det blir nog att sola där emellan eftersom det är så himla härligt väder ute! Nu ska jag käka, ha en bra dag!


Hatar nationella prov.

Efter maten gick jag ner till Karin. Vi snackade och sen tog vi en promand. Gick sen upp hit och satt här och snacka med mamma och pappa och simon ett tag. Hon gick för en halvtimme sen kanske och jag ska snart fixa iordning mig för att gå och lägga mig. Ska till skolan vid sju imorgon för att skriva ett nationella prov i engelska. Plåga. Godnatt!


Iphone skal


Kjell & company, 79 spänn


I'm crazy but you like it

Jag sitter och planerar min middag jag ska ha på fredag. Jag ska firas eftersom jag är borta på min födelsedag. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Om det ska bli middag hemma eller mys på bryggan inne i stan. Problem det där. Jag ska iaf käka snart och efter det tar jag mig en promenad ner till Karin för lite snack och hämta en kofta. Peace!


en bild från idag när jag fikade med Jessica på Årummet!


Måndag 9 Maj 2011

Hallådär! Eric åkte precis iväg till skolan och jag börjar inte förns två så för min del är det cool lungt. Imorse gick jag upp och raka vägen ut på verandan för att sätta mig i solen och fy vad skönt det är ute! Så himla härligt!
Efter skolan ska jag möta upp Jessica för en fika och sen ska jag träffa pappa för att fixa lite grejs. Nu ska jag klä på mig och så. Vi hörs sen!


Mobilbloggning - O'learys

För tillfället sitter jag på O'learys med familjen, vi ska käka lite och kolla på fotboll. Efter åker jag hem till Eric och sover där ikväll så det blir Inge bloggning. Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen. Puss!

Söndag 8 Maj 2011

Sticker iväg till jobbet nu. Hemma runt tre igen. Ha en bra dag!


Fredag 6 Maj 2011

Hej kompisar! Idag har jag gått i skolan mellan åtta och halv ett. När vi slutat drog vi hem några tjejer i klassen till Hanna för att käka lite lunch. Super mysigt! Vid tre mötte jag upp Karin, Cajsa och Joss för en fika på Årummet. Åkte med mammsen hem från stan och nu har vi precis varit och köpt godis. Blir en hemmakväll ikväll. Bea kommer hit och myser med mig också!


Min fina tjej!


Om du lämna mig nu

Eric kom hit strax innan nio. Vi har inte gjort något speciellt direkt, ätit kex med nutella på och bara snackat en massa. Super mysigt. Nu är han inne och duschar och jag har precis hittat något att ta på mig imorgon. Börjar skolan klockan åtta så det blir ingen bloggning innan. Nu ska jag borsta tänderna. Godnatt!


Torsdag 5 Maj 2011


Dålig uppdatering idag. Åkte till skolan vid åtta. Hade svenska, engelska och matte. Slutade klockan tolv och då mötte jag upp Karin på stan för en lunch på Årummet. Spenderade ungefär två timmar där sen tog vi oss till gymmet. Gymma i en timme och sen gick vi ner på stan igen en sväng. Nu har jag precis käkat middag. Ska packa upp väskan och plocka undan på rummet, puss


I don't mind, if you don't mind

Det blev ingen träning. Signe bangade men jag tog i alla fall bussen in för jag tänkte att jag kunde träna själv men på vägen ringde Eric och frågade om jag ville komma hem till honom och det lockade så mycket mer än att träna. Själv. Så jag tog mig dit. Spelade fifa, åt bullar och drack saft. Myste i sängen och sen hämtade mamma mig. Har precis käkat lite hamburgare och nu ska jag hoppa in i duschen.


Mina produkter till håret

Detta använder jag mig av när jag fixar mitt hår.
 
Bra schampo och balsam från Nivea för bra pris!

Hårinpackning från Elvital. Skit bra och super bra pris! När man har extensions, som jag ska man ofta använda sig av inpackning. Jag har i det varje gång jag duschar och det som är så skönt med den här inpackningen är att den behöver inte sitta i fem minuter som många andra. En minut räcker för den här!

Glansdroppar från Scandinavian Formula. Gör så att håret inte ser torrt och tråkigt ut. Riktigt bra.
Torr schampo från PROFFS. Kanske inte det bästa som finns men det duger för mig. För dom som har extensoins är det skit bra med torrschampo! Det är inte alls bra att duscha håret för ofta.

Här har ni min plattång och hårfön. Båda två är riktigt riktigt bra och kommer fårn Babyliss.
Jag använder mig aldrig av värmeskydd och sånt. Även om jag borde göra det blir det aldrig av. Konstigt nog blir mitt hår inte slitet.


Lunch - Toast


Precis just nu

Nu är jag hemma! Provet gick helt okej, skrev sisådär 300 ord så det fick räcka. Tog bussen direkt hem. Ska fixa iordning lite lunch och sen packa väskan och möta upp Signe för lite träning. Var ett tag sen nu.


Onsdag 4 maj 2011

Godmorgon, jag hann inte blogga innan jag åkte iväg till skolan. Vi ska tydligen ha nationella idag i engelska och min bror trodde att alla skulle ha det samtidigt och han skulle haft det halv nio men sen när jag kom hit fick jag veta att jag skulle gaser halv tio... Skulle kunna varit hemma och tagit det lugnt men nu var jag tvungen att kasta mig in i bilen och äta frukost på vägen, i onödan.. Aha skitsamma, jag slutar i alla fall efter provet och då åker jag hem igen för att hämta träningskläder. Nu ska jag kolla igenom lite papper. Ha en bra dag!

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite. Ska försöka hinna med att blogga innan jag går iväg till skolan imorgon, kanske till och med kan försöka hinna med en outfit. Vi får se imorgon! Godnatt. 
 
En suddig bild men man ser i alla fall lite hur håret ser ut i fram. Imorgon efter skolan kanske jag kan slänga ihop ett inlägg om lite tips till håret och så och visa det jag använder mig av.


Extensions

Någon frågade vart jag gjort mina extensions och vad det kostade och så. Jag köpte mitt hår på Beleza för ett tusen kronor. För tusen kronor fick jag tvåhundra slingor. När jag satte fast det åkte jag till Gottsunda hem till en tjej som heter Nicolina. Hon hade jobbat som hårstylist i åtta år så hon var riktigt bra på det hon höll på med. Det kostade sexhundra kronor att sätta i det och det tog ungefär tre timmar.


Big brother del 63

Jag sitter och kollar på bigbrother avsnittet från igår och dricker te och väntar på att klockan ska bli tio så jag kan kolla på dagens avsnitt. När jag kollat klart sen går jag och lägger mig. Börjar halv tio imorgon.

middagen från idag. Karin var här och åt. Mysigt och super gott!


Tisdag 3 Maj 2011

Bad update nu igen. Sov hos Eric från i söndags till idag så det är därför. Nu är jag i alla fall hemma. Eftersom det är så himla dåligt väder ute funderar jag på att krypa ner i sängen och glo på en film. Skulle vara super skönt. Här har ni två bilder från igår. Puss



Outfit söndag


Leggins från GT, tröja från Cubus, klocka från Signe och armand från Eric


Hold onto that feeling

Nu har jag gjort mig klar. Vi ska åka om sisådär tjugo minuter. Efter jag varit hos Alexander och Martina och firat dom åker jag hem till Eric, som också fyller år idag och myser med honom. Sover där så det kommer alltså inte bli någon mer bloggning för idag. Nu ska jag bädda min säng, ha en bra dag!


Ha en jätte bra födelsedag! Du är guld


Söndag 1 maj 2011

Jag hade tänkt berätta lite om min valborg nu innan jag går och duschar och sen drar iväg på 20års kalas. Dagen började med brunch hemma hos Sofie med Lina, Denise, Frida, Beatrice, Julia, Madde och Fanny. Vi satt där och hade det super mysigt och runt tolv åkte vi ner på stan. Gick till Humc, där det var proppat med folk. Vid fem tiden åkte vi hem till Beatrice för lite grillning och sånt. Vid nio tiden började vi dra oss ut mot Bälinge hem till Felix där det var lite skönt folk. Mamma kom och hämtade mig klockan ett och somnade direkt när jag kommit hem. Nu ska jag duscha och fixa mig för att sen åka in till Alexander och Martina som fyller 20!






Big love till er tjejer som var med igår! Tack för en jätte härlig dag!


RSS 2.0