Valborg

Hallådär! Jag sitter och väntar på bussen med Frida just nu. Vi ska röra oss mot gottsunda för lite brunch med härliga flickor. Ni får ha en jätte härlig Valborg så berättar jag om min antingen imorgon eller på måndag :)

Ni har väl inte missat?

Sitter i sängen hemma hos Frida och lyssnar på Veronica Maggios nya album. Helet underbart. Helt kär. Duschade precis, första gången med det nya håret och nu har jag int i huvudet. Fy vad tungt det är.. Nu ska jag raka mina ben så dom är lena och fräscha till imorgon. Puss!


Long black hair

Nu har jag kommit hem! Äntligen, är verkligen super trött.. Slutade skolan klockan fem och då mötte jag upp Frida så tog vi bussen till Gottsunda och fixade mitt hår. Tog ungefär tre timmar men är super nöjd så det var det värt! Nu har jag alltså långt svart hår. Nice. Jag har bara en mobilbild så länge så det får duga. Nu ska jag sova. Puss!


Torsdag 28 April 2011

Hallådär! Nu var det ett tag sen jag blogga men Skitsamma, har inte haft tid. Just nu sitter jag på matten och räknar lite. Slutar klockan fem och då ska jag mötts upp Frida nere på stan. Idag ska ju jag sätta i hår, ska göra det klockan sex så när jag kommer hem ikväll får ni se hur det ser ut. Nu måste jag räkna lite, puss!

Onsdag 27 April 2011

Godmorgon! Jag sitter och äter en hyffsat nyttig frukost och lyssnar på lite skön musik. Idag börjar jag ju som sagt halv två. Slutar klockan fem och då möter jag upp Signe sen åker vi hit. Vi ska färga mitt hår och sen imorgon sätter jag i extensions. Blir perfekt till valborg med långt svart hår. Underbart! Nu ska jag leta efter något att ta på mig. Puss!



Detta använder jag mig av för att få en bra frukost!


Remember me

Jag har precis krypit ner i min gosa säng. Även fast jag inte ens behöver ställa larm till imorgon lägger jag mig iaf hyffsat tidigt. Nu när jag blivit så in too träning är det bra med sömn. Men innan jag somnar ska jag kolla klart på Remember me. Tredje natten irad nu. Godnatt!


Svartskalle stoltast i staden

Hallådär! Har ni haft en bra dag? (varför låtsas jag som att jag har många läsare?) Det har iaf jag haft! Det var super bra på Jensen. Slutade klockan fem och då gick jag till Friskis och mötte upp Karin och Cajsa. Vi körde på gymmet och sen gav jag mig in på ett dans fuego pass. Som jag aldrig mer ska gå på. Jag var sämst i hela salen. Blev en liten promenad efter träningen och sen blev det att ta med thaimat hem. Nu ska jag hoppa in i duschen. Börjar halv två imorgon.


Tisdag 26e April 2011

Godmorgon! Jag har precis ätit en super god frukost och nu ska jag bara borsta tänderna sen är jag klar. Jag har ingen aning om när jag slutar men när jag slutat går jag nog till Friskis en stund. Nu ska jag borsta tänderna, ha en bra dag!


Denise, jag och Signe i söndags


So here i go

Har precis duschat och smörjt in mig så nu känner jag mig super fräsch. Imorgon börjar jag i en ny skola, ny klass, nytt program. Allt kommer vara nytt. Jag ser fram emot det, men är otroligt nervös. Det kommer gå bra i alla fall. Nu ska jag hitta något att ta på mig imorgon och sen måla naglarna. Godnatt!


Måndag 25e April 2011

Hallådär! Mamma kom och hämtade mig hos Eric vid kvart i ett. Vi åkte och kollade på fotboll i Ekeby. När matchen var slut åkte vi och kollade på min morbrors nya affär och sen åkte vi och köpte pizza. När vi kom hem var jag hemma i nån timme kanske och sen gick jag ner till gymmet med Simon och Oskar. Kom precis hem därifrån och nu ska vi åka till ica och köpa frukost till imorgon.



Tio över ett

Hallådär, jag åkte in till stan vid åtta med signe och mötte upp Denise och frida. Vi spenderade en timme inne på Hemköp, och efter många om och men tog vi bussen till eric där det var lite killar. Vi satt mest och tog det lugnt och så, vid tolv drog typ alla och nu är det bara jag, eric, anton, Nils och John här. Jag har precis borstat tänderna och nu ska jag krypa ner brevid eric i sängen, godnatt!

Söndag 24e April 2011

Godmorgon! Julia åkte precis hem och jag sitter för tillfället och tar det lugnt i soffan. Sitter typ aldrig här.  Jag ska börja fixa mig lite smått och packa väskan och sen röra mig in mot stan för att gå en runda med Signe och sen träna lite. Puss!


Påskafton

Julia kom hit vid fem och åt middag med mig, mamma, pappa och morfar. Super mysigt. Mellan varmrätten och efterrätten tog vi en promenad ner till skolan. Vi har bara tagit det super lugnt ikväll. Suttit vid datorn och snackat och kollat lite bigbrother. Nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på Remember me. Godnatt!


Turkiet 20e Maj

Om 27 dagar drar ju Frida och jag iväg till Turkiet, ska bli så himla skönt! Blir borta en vecka. Tolv dagar hemma sen åker jag med familjen till Kos. Borta i två veckor sen hemma i tre dagar och sen Peace&love!  


Glad påsk!

Hallådär! Det är så himla härligt väder ute, man blir så himla glad! Var och skjutsade hem Eric nyss, han kom hit igår. Och jag har shorts på mig. Utan några strumpbyxor under och det är super skönt, inte alls kallt! Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Vid fem kommer morfar hit på lite påskmiddag. Nu ska jag städa upp i rummet lite. Puss!



Shortsen är nya och kommer från Bikbok. 


Min fredag i bilder






Fredag 22a April 2011

Godmorgon! Jag sitter i min säng fortfarande, Signe ligger och halvsover brevid mig. Jag har varit super dålig på att blogga nu på lovet men känns som att jag inte riktigt haft den tiden. Matilda och Sara åkte hem i onsdags och direkt när dom åkt åkte jag ut till Alunda och spenderade en natt där med Julia. Super mysigt! Igår blev det en runda på stan med Signe och sen hem och packa väskan för att sen åka in och träna. Pulsmedel pass på Friskis och en kebabrulle vid ån. Super gott! Vi var hemma vid halv tio och då blev det BB och efter det dusch.

Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Ut och springa och sen bara ta det lugnt.


Tisdag 19e April 2011

Nu kom vi precis hem, sitter och väntar på att maten ska bli klar och sen ska vi börja göra oss iordning. Åker in till stan igen sen när vi käkat. Nu ska jag vara social. Puss


I solen på Årummet

För tillfället sitter jag på Årummet i solen och myser. Jag har Matilda, Signe och Sara till sällskap. Vi ska snart börja röra på oss och ta en runda på stan. Jag ska försöka blogga när vi är hemma igen. Puss!

Måndag 18e April 2011

Godmorgon! Jag har precis gjort mig klar och ska alldeles strax gå ner till Karin och hämta mian solbrillor sen ska jag ta bussen in till stan och möta upp Matilda och Sara. Det kommer nog bli dåligt med bloggning nu fram tills på onsdag då när dom är här för jag vill ju vara med dom så mycket så möjligt. Träffar dom typ två gånger per år.. Aja nu ska jag gå. Ha en bra dag!


The way you look tonight

Har tvättat bort sminket, borstat tänderna och målat naglarna så nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och kolla på Step up3. Imorgon kommer Matilda och Sara hit och stannar tills på onsdag. Ska bli super mysigt! Nej nu ska jag lägga mig. Godnatt!


Cajsa och jag igår hos Karin.


China glaze



Mitt rum för tillfället






Såhär ser alltså mitt rum ut just nu! I veckan åker tapeten upp. Jag ska inte ha möblerna stå såhär sen när det är klart men just nu står dom såhär. På sista bilder ser ni hur tapeten ser ut.


Jag vill ha en egen måne

Har precis ätit en god middag med familjen. Kyckling och sallad. Hade tänkt rensa ur min garderob lite nu, har ju massa grejer som inte får plats.. När jag är klart hade jag tänkt ta kort på hur rummer ser ut just nu. Utan tapet.  Puss!


Söndag 17e April 2011

Hallådär! Imorse gick jag upp vid nio typ. Sminkade mig och fixade håret och så sen vid halv tolv åkte jag in till stan och käkade lunch med Beatrice på Storken. Super mysigt! När vi käkat klart gick jag och sola sen tog jag bussen hem. Nu har jag och pappa precis ställt in alla grejer i mitt rum (mamma&pappa målade det när jag var borta) så nu är det bara tapeten som fattas! Ska gå på toa nu sen hjälpa mamma med att rensa skor. Puss!


Det är så jag säger det

Bilderna får tala för min kväll. Godnatt







300 meter bort

Nu har jag gjort mig klar och ska snart ta en promenad ner till Karin. Jag sover hemma så det blir säkert ett inlägg när jag kommer hem ikväll. Ha en bra kväll, puss!


Resuscitate me

Åkte in till stan vid halv två och körde lite på Friskis med Karin. Vid tre blev det en promenad ner till waynes för att köpa en smoothie. Super gott! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig inför ikväll.


Lördag 16e April 2011

Hallådär! Kom precis hem från Emmy. Vi har haft super mysigt och gjort de vi är bäst på. Käkat och snackat. Vi somnade rätt tidigt, runt halv ett så nu är jag pigg och redo att börja fixa i rummet men måste vänta tills pappa kommer hem först. Ikväll ska jag hem till Karin på tjejmiddag. Ha en bra dag!






jag fortsätter dansa

Hallådär! Efter skolan tog jag en runda på stan med Frida för att hitta något till Karin och det gjorde jag. Hon kommer nog bli super nöjd tror jag! Vi avslutade med en fika på Waynes sen tog jag bussen hem. Snart kommer Karin hit och då skjutsar mamma oss hem till Emmy där Jessica, Cajsa och Evelina befinner sig. Ingen mer bloggning för mig ikväll men vi hörs imorgon! Puss!




Fredag 15e April 2011

Godmorgon! Jag sitter i skolan just nu och rensar min dator, ska ju lämna tillbaka den idag.. Inge mer photoshop. Vi slutar halv fyra idag och då ska jag ner på stan med Frida och leta efter present till Karin, ska på tjejmiddag där imorgon för hon fyllde ju år i måndags! Ikväll ska jag åka hem till Emmy med gamla rasbogänget. Super mysigt! Ha en bra dag!


Call you're girlfriend

Nu har jag, duschat, målat naglarna och tagit fram kläder till imorgon. Imorgon är min sista dag på Jb och det känns super sorgligt. Men jag trivs ju faktiskt inte alls längre så det här blir nog bäst. Men jag kommer sakna att spendera varje dag med min fina vän Frida. Hon är så himla bra. Älskar dig. Nu ska jag lägga mig och kolla på BB. Godnatt!




Glass i stora lass

Nu är jag hemma! Kom hem för en halvtimme sen kanske. Mamma kom och hämta mig hos Signe strax innan sju och vi åkte raka vägen till Amazing Thai för lite middag. Super gott! Nu ska jag packa upp väskan och duscha. Tre härliga bilder från dagen!




@signes place

Hallådär! Jag sitter hemma hos Signe just nu. Ví kollar lite kläder och jag prövade precis en byxdress hon inte ville ha kvar längre så nu är den min. Hihi. Mamma kommer och hämtar mig snart så bloggar mer när jag är hemma. Puss!

People keep coming back

Man kan inte vara annat än glad idag när det är så himla fint väder ute! Så himla härligt. Ska ta bussen in till stan nu och möta upp Signe. Ha en super bra dag!



Torsdag 14e April 2011

Godmorgon! Jag har precis ätit en god frukost och Julia åkte hem för en halvtimme sen kanske så nu är jag ensam. Idag ska jag inte göra så mycket faktiskt. Ska in till stan och lämna lite papper på Jensen sen ska jag träna med Signe.

Igår efter skolan fikade jag med Karin och Josefin på Café018. Flummigt och mysigt. Var hemma runt sex tror jag och då kom Julia hit. Vi åt pannkakor och hade det super mysigt. Somnade ganska tidigt också. Nu ska jag sätta på Pojken i randig pyjamas som vi började kolla på igår. Puss!



OUTFIT ONSDAG


jacka signes // tröja hm // byxor gina // stövlar vagabond


Onsdag 13e April 2011

Godmorgon! Jag sticker iväg till skolan nu. Har svenska och idrott på schemat. Slutar halv fyra och då ska jag fika med Karin och Julia sen åker jag och Julia hit. Bloggar när jag är hemma igen. Ha en bra dag!


Randigt

Jag har hunnit med mycket idag. Varit på kortfilmsfestivalen. Gjort ett matteprov. Tagit ner alla tavlor och kort som suttit på väggarna i mitt rum. Storstädat rummet. Köpt glass. Sorterat nytvättade kläder. Det är i stortsett vad jag ängnat mig åt att göra idag. Rummet blev jag riktigt nöjd med, bättre än förut konstigt nog. Medans jag sitter och väntar på att mamma ska komma hem med mina grejer jag lämnade hemma hos Eric imorse ska jag kolla lite på BB. Puss!  



bilder som är tagna med min phone just för att kameran är något jag lämnade hos Eric


Tisdag 11e April 2011

Hallådär! Jag sitter på golvet på mitt rum just nu och håller och att tömma min skoldator. Ska lämna tillbaka den på fredag eftersom det är min sista dag på JB. Efter påsk börjar jag på Jensen. Vilket program det blir vet jag inte riktigt än men förmodligen ekonomi.

Idag vaknade jag upp hemma hos Eric. Fixade iordning mig och missade bussen så fick ringa min snälla morfar som skjutsade in mig till stan. Var på Slottsbiografen hela förmiddagen där det var Kortfilmsfestival. Vi fick goodiebags och lunch, mysigt! Frippan och jag vann bästa klädda tjejer så det var ju lite kul! Nu ska jag fixa lite med mina kläder. Puss!


It's a beatiful night

Fan vad jag suger på att blogga. Men förtillfället känns det inte som jag har något att skriva om. Även fast jag egentligen har massor. Men jag känner mig inte inspirerad av något speciellt förtillfället. Lite synd. Imorgon är det Kortfilmsfestivalen och man skulle komma uppklädd. Så nu på eftermiddan har jag försökt hitta något snyggt att ta på mig.. Det blir antingen en tight klänning eller haremsbrallor. Vilket det blir bestämmer jag mig för imorgon. Nu ska pappa skjutsa hem mig till Eric. Ha en bra kväll!


Måndag 11e April 2011

Godmorgon! Idag går jag i skolan mellan halv nio och halv tre, tror jag. Har mediekunskap och fokus. Nu ska jag gå och göra iordning frukost sen bädda sängen. Ha en jätte bra dag!


Söndag 10e April 2011

Hallådär! Jag kom hem för inte alls längesen. Har varit iväg och tränat med Signe. Körde ett medelpass. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, är super hungrig! När jag käkat ska jag duscha och sen bara ta det super lugnt resten av kvällen. Puss!


The heartbreak kid

Nån timme senare och jag har inte somnat än.. The heartbreak kid går på tv nu så ska kolla på den och hoppas på att jag somnar. Imorgon ska jag jobba mellan åtta och tre sen vid halv fem ska jag åka och träna med Signe. Alltså kommer det inte bli så mycket bloggning. Nu ska jag kolla på filmen och sova. Godnatt!


Puss & godnatt tio i nio en lördag

Åkte inte till Frida. Nu ska jag somna i soffan. Godnatt!


If i die young

Halv nio tar jag bussen in till stan och sen vidare till Frida. Tänker inte sitta här hemma och ruttna en lördag. Skönt att jag börjar jobba klockan åtta imorgonbitti bara.. Nu ska jag göra mig en macka och sen gå till bussen. Ha en bra kväll!


Sing it out loud

Jag kom precis hem. Åkte in till stan vid halv två med mamma och hämtade ut mina tapeter som hade kommit. Sen skjutsade hon mig till Signe och vi gick raka vägen till Solpalatset. Solade i tjugo minuter sen tog vi oss till Friskis och körde lite i gymmet. Nu ska jag duscha och fixa lite här hemma sen har jag inte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra. Puss!


Lördag 9e April 2011

Godmorgon! Jag sitter i sängen hemma hos mig med Frida. Jag mötte upp henne på stan igår. Blev en fika på Café018 och sen kom mamma och hämta oss. När vi kom hem käkade vi super god mat sen satt vi bara och snacka i nån timme. Vid halv nio typ åkte vi till Amanda där det var lite folk. Kom hem vid halv två ungefär och somnade direkt.

Om nån timme eller två ska jag möte upp Signe i stan för lite solning och träning. Hurtiga tjejer som tränar på en lördag! Ikväll vet jag inte alls vad jag ska göra. Det återstår att se.


Gårdagens outfit


Torsdag 7e April 2011

Hej! Jag sitter förtillfället hemma hos Eric och tar det lugnt. Vi kom precis hem från en snabb runda på Gränbycentrum. Fick med mig ett linne och en kofta. Båda svart vit randiga. Jätte fint nu till våren, tycker jag! Kanske visar dom sen när jag är hemma och kan ta en bild.

Igår gick jag i skolan till halv fyra. Mötte sen upp Cajsa, Karin och Josefin. Vi gick och satte oss på Årummet och satt där i några timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Runt sex tiden mötte jag upp Signe för lite träning på Friskis. Vid åtta tog jag bussen hem till Eric. Super mysigt. Han är bäst. Nu ska jag gå och lägga mig brevid honom. Puss!


Today I don't feel like doing anything

Hallådär! Förtillfället gör jag inte ett piss. Har suttit framför datorn nu i sisådär två timmar.. När jag slutade idag åkte jag ner på stan med Karin. Vi mötte upp Jessica och sen gick vi och satte oss på Café 018. Satt där i nån timme och bara snackade och mös. Vi gick sen och letade efter något Jessica kunde köpa till Hampus eftersom dom varit tillsammans i ett år imorgon. Tog halv sju bussen hem och sen dess har jag då suttit här. Nu ska jag ta kort på en tröja jag köpte idag men som jag är osäker på om jag ska behålla eller ej. Puss


Tisdag 5e April 2011

Godmorgon! Idag är det tisdag, vilket innebär medieproduktion och matte i skolan för min del. Som jag sa slutar jag halv fyra och då möter jag upp Jessica för att fixa lite grejer. Skulle egentligen tränat med Signe men känner mig inte helt okej så vi tar det säkert imorgon istället. Nu ska jag lägga ner datorn i väskan och ta på mig mina svarta converse. Ha en bra dag!


The blind side

Klockan är halv tio och jag ligger redan i sängen. Är riktigt trött plus att jag har ont i huvudet. Imorgon ska jag till skolan. Går till halv fyra och då ska jag ner på stan och hjälpa Jessica med en grej. Halv sju ska jag på pass på Friskis så kommer nog komma hem sent. Nej nu ska jag slå på The blind side och sova. Puss&godnatt!


Anywhere you are, I'm nere

Jag kom hem från stan för en stund sen. Mötte upp Signe och körde ett pass på Friskis. Skönt att träffa henne, var en vecka sen kanske. Tog halv sju bussen hem och när jag kom hem käkade jag pasta med vitlökssås. Gott! Nu ska jag hoppa in i duschen sen måla mina naglar.


Den här videon, och låt. Är nog allas favorit just nu. Själv tycker jag det är jätte
 fin och bra så lyssnar sönder den för tillfället.


Måndag 4e April 2011

Godmorgon! Jag vet att jag suger på att uppdatera, speciellt på helgerna men den här helgen har jag inte haft tid. Jag har haft en jätte jätte bra helg. I fredags var jag med Frida, och sov hos Eric. I lördags kollade jag på Erics match sen åkte jag till stan med mamma och fixade lite saker. På kvällen åkte jag hem till Marcus med Bea. Vid elva tiden åkte jag, Bea, Eric och Adam hem till Bea och hade det super mysigt!

Igår kom mamma, pappa och Simon och hämtade mig&Eric vid tolv. Vi åkte och käka lunch på Mc'donalds sen åkte vi hem hit. Båda jag och Eric somnade i soffan och sov till fyra typ. Gick upp och duschade och fixade oss sen åkte vi till Eric och käkade middag. Klockan åtta mötte vi upp Adam och Bea på stan och gick till Royal och såg på Hur många lingon finns det i världen? Filmen var jätte rolig. Uffe kom och hämtade mig och Eric efter filmen så åkte vi hem till dom och sov.

Nu ska jag ta på mig myskläder sen börja städa lite. Puss!


Eric igår innan vi skulle på bion.


Lördag 2a April 2011

Hallådär! Jag håller på och fixar mig lite smått. Ska möta upp Bea nån gång under kvällen, vi har inte bestämt tid än men aja. Det är inte riktigt helt bestämt vad vi ska göra men det blir säkert bra! Igår hade jag det jätte bra! Var och såg EMD med Frida i UKK. Eric och Uffe hämtade mig strax innan elva och så åkte vi hem till dom. Imorse kollade jag på Erics match och sen kom mamma och hämta mig. Vi åkte och fixade färg och tapeter till mitt rum så nu är det bara att börja fixa! Men det får bli imorgon för nu ska jag fixa mig istället för rummet. Puss!


Fredag 1a April 2011

Hallådär! Jag sitter i sängen hemma hos Frida, igen. Vi ska snart ta bussen ner på stan och sen gå till UKK. Berättar mer om vad vi såg när jag har tillgång till dator. Åker direkt hem till Eric efter så det blir förmodligen imorgon. Nu ska jag vila. Puss!


RSS 2.0