Green jeans.




Både jackan och tröja/jackan kommer från h&m


you're perfect for me.

Jag kom hem för en stund sen, har precis tryckt i mig en bit kladdkaka. Jag och Frida körde ett medel pass som kändes som ett hög intensiv pass. Dö jobbigt! Blev en liten stund på gymmet efter det och sen gick vi ner på stan. Kollade runt lite och sen blev det lunch på Café018. Tog bussen mot Gränby och mötte upp Simon och pappa. Köpte en vårjacka och tjocktröja.


Converse

Sitter i sängen hemma hos Frida och väntar på att hon ska bli klar. När hon sen väl blivit klar tar vi bussen ner på stan och går till Friskis. Kör nog både pass och lite gym idag. Puss!


bilden tog jag nyss.


Torsdag 31a Mars 2011

Godmorgon! Fick en halvtimmes sovmorgon idag. Superskönt! Ska åka in till skolan och ha möte med syv och mamma. När vi är klara skjutsar mamma mig till Frida sen börjar vi skolan halv ett. Vi slutar halv fyra och då drar vi och tränar. Nu ska jag borsta tänderna. Ha en bra dag!


I just need somebody to love

Hallådär! Fyrishov, skrubbsår, Justin Bieber, härliga vänner, MVG och Cupido. Några få ord som beskriver min dag. Det där med skrubbsår behöver vi inte gå in så mycket på men slog iaf en hemsk vurpa på Fyrishov. Bland det värsta som hänt mig. Skämdes ihjäl. Till och med så det kom tårar. Fyfan. Filmen om Justin var så sjukt jävla sinnes bra. Delade med mig av lite tårar där med. Nu ska jag duscha och sen lägga mig och mysa i sängen. Puss!



Onsdag 30e Mars 2011

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost. Prövade någon ny grej från Wasa men det var ingen riktig höjdare. Idag ska vi till Fyrishov med klassen. Vi ska ha hjärtolugnräddning. Vid fyra/fem ska jag möta upp Karin och Josefin för lite käk och sen ska vi nog börja röra oss på bion. Det kommer bli dåligt med uppdatering idag. Nu ska jag packa väskan. Ha en bra dag! 

 


Gait 96



Linne, skor, byxor, vattenflaska. Allt från Stadium.


It's personal, me myself and i

Äntligen hemma efter en lång dag. Men ändå en bra dag. Slutade en halvtimme tidigare, åkte ner på stan med Frida och köpte ett födelsedagskort sen rörde vi oss på Friskis. Tränade i en och en halv timme, pass & gym. Mamma hämtade mig halv sex och då åkte vi på "kalas" i Salabacke. Dimos fyllde åtta år. Var inte där så länge men runt sju åkte vi till Gränby och inhandlade lite träningsgrejer till mig. Visar dom i nästa inlägg. Nu ska jag duscha. Jag vet, fett ofräsch som inte gjort det än men vafan. Skitsamma.


Tisdag 29e Mars 2011

Godmorgon! Jag sitter i skolan just nu och kollar igenom lite grejer till Peace&Love i sommar. Bokade igår, så jäkla härligt! Oskar Linnros, Daniel Adams-ray, Journey, Kings of Leon, Petter, Håkan Hellström, Deadmau5. Och underbara vänner. Det kan inte bli dåligt. Nu ska jag läsa min mail. Ha en bra dag!



Precious time


I want to lay you down in a bed of roses

Hallådär! Jag har precis kollat klart på Stylisterna. Stylisterna, tacobulle & världens bästa vän. Kan inte bli så mycket bättre. Signe är alltså här. Vi håller på och laddar ner Precious nu som vi ska kolla på sen. Nu ska jag gå på toa. Puss!


28e Mars 2011

Hallådär! Jag sitter på lektion just nu och håller på med Fridas dator. Min fick tyvärr inte följa med till skolan imorse. Klockan två ska vi på föreläsning nere i Storskogen och sen slutar vi, halv fyra. Åker nog raka vägen hem sen. Puss!


Jag längtar tills på onsdag då jag ska gå och se JustinBiebers film. Never say never.


Fields of gold

Kom hem för ett tag sen. Åkte ju som sagt till min syster och var där i en timme typ. Sen skjutsade mamma&pappa mig till Eric. Vi gjorde inte så mycket, kollade på tv, film och pratade en massa. Super mysigt. Nu ska jag tvätta bort sminket sen krypa ner i min varma säng. Puss och godnatt!


Don't fall asleep too soon

Nu har jag precis gjort mig klar. Ska åka hem till min syster med mamma&pappa och fixa lite grejer sen åker jag hem till Eric en stund. Bloggar när jag är hemma sen igen. Ha en bra dag, puss!


27e Mars 2011

Godmorgon! Jag kom hem från Bea för fem minuter sen kanske. Åkte dit igår efter jag jobbat så var där runt tio ungefär. När jag kom dit befann sig en hel del folk där men de kom även mer. Vid ett typ blev det knas så många gick men då gick vi, några stycken och badade. Supermys! Nu ska jag duscha och sen äta en god frukost. Puss!


Gårdagens outfits!


Dagens outfit. Byxor från Vila & ny tröja från GT.

Kvällens outfit. Byxor från Veromoda & nytt linne från GT.


26e Mars 2011

Godmorgon! Jag kom hem för en stund sen. Ska alldeles strax hoppa in i duschen men tänkte att jag skulle vara snäll och slänga ihop ett inlägg innan det. Kvällen igår var bra. Tjejmiddag var super mysig, festen efter var inte i min smak.. Kom hem vid ett kanske och slocknade direkt. Jag och Karin tog elva bussen hem imorse och nu är jag äntligen hemma! Nu ska jag duscha. Puss!


25e Mars 2011

Förlåt för sämsta uppdateringen men igår när jag kom hem till Frida orkade jag inte, haha. Imorse mötte jag upp Nejra utanför gina vid åtta. Jag har bestämt mig för att inte gå på JohnBauer nästa år och ska istället börja på Jensen så idag provade jag en dag där. Kändes super bra! Vi slutade vi halv ett typ och då blev det lunch på Fugu med Nejra, Felicia och Johanna. Halv tre mötte jag upp Josefin och nu sitter jag här hemma hos henne och väntar på att fler tjejer ska rulla in. Blir middag här ikväll och sen drar vi vidare på trevligheter. Nu ska jag fixa mig lite. Puss!


Mot Frida

Ska ta bussen hem till Frida när som helst. Först ska jag bara åka ner på stan och sola. Bloggar hemma hos henne och berättar om dagen och så. Puss!


Dagens


24e Mars 2011

Godmorgon! Jag har tagit det super lugnt nu på morgonen, vaknade vid nio och kollade på film, Pearl Harbor. Gick upp vid elva och började sminka mig och allt sånt. Åt god frukost och nu är jag klar, måste bara borsta tänderna. Ska ta bussen ner på stav halv ett och möta upp Karin och Cajsa. Vi ska leta efter något till Josefin som fyllde år i måndags. När vi är klara möter jag nog upp Eric på en fika. Myselimys. Nej nu måste jag göra mig klar. Ha en bra dag!


Att älskas utav dig, är det vackraste för mig

Hallådär! Förtillfället sitter jag och lyssnar på musik, mega högt. Så jäkla nice. Efter skolan åkte ju som sagt jag och Frippan och tränade. Körde en timme och en kvart på gymmet. Hurtiga brudar. När vi var klara gick vi och köpte hårfärg sen åkte vi hem till Frida och färgade mitt hår. Karin hade ju missat hela benan sist så den var fortfarande röd.. Mamma kom och hämta mig strax innan åtta och nu är jag hemma! Ska måla naglarna nu och äta lite SpecialK. Puss


23e Mars 2011

Godmorgon! Jag sitter på mattelektionen i skolan och just nu har vi genomgång. Jag vet inte om jag orkar jobba något idag. Det skulle vara super skönt att kolla på film. Haha.. Nej det här inlägget var otroligt onödigt men kände bara att jag skulle skriva godmorgon! Nu ska jag göra något vettigt. Puss


I'm yours

Jag ska plocka ihop lite kläder nu sen krypa ner i sängen och få min skönhetssömn. Imorgon väntar en lång dag med matte i tre timmar och sen hjärt och lugn räddning. Slutar halv fyra och då ska jag gå raka vägen till Friskis och träna. Godnatt! 

Never give up.
Trying to do what you really want to do. Where there is
love and inspiration you can not go wrong.

 


I just can't get enough

Hallådär! Förlåt för uppdateringen inte legat på topp idag men jag har inte haft någon tillgång till datorn, förutom när jag var i skolan men då orkade jag inte blogga. Hade ändå inget roligt att skriva. Vi slutade halv fyra och då åkte jag ner på stan och köpte en smoothie sen gick jag till Friskis. Körde ett styrkemedel pass en timme sen en timme i gymmet. Tog halv sju bussen hem och det första jag gjorde när jag kom hem var att käka. Nu ska jag gå in och duscha, puss!


22a Mars 2011

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och nu håller jag på att packa min väska, ska åka och träna efter skolan. Idag har jag medieproduktion och matte och jag håller tummarna för att vi inte ska hålla på med kortfilmerna på medieproduktionen. Det är förjävla tråkigt. Nu ska jag packa klart väskan sen åka ner till bussen. Ha en bra dag!


Du säger du älskar mig

Klockan är snart halv tio och jag har inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorgon. Har försökt hittat nått i en timme typ. Även fast man har så otroligt mycket kläder, varför är det så svårt att hitta nått man verkligen gillar? Är det bara jag som känner så ibland? Jag måste iaf måla mina naglar och ta fram något att ha på mig innan jag går och lägger mig. Annars kommer jag sova dåligt, haha.. Nej nu ska börja leta.


Inatt ska jag drömma mig bort till varma sommardagar när man kan ha på sig såhär snygga skor.


Halv åtta hos mig

Jag har precis kollat klart på filmen, The Fighter. En film jag kan rekomendera för folk som gillar slagsmål filmer eller vad man ska säga. Jag tyckte den var riktigt bra iaf! Och juste, någon frågade förut var ifrån jag laddar ner mina filmer. Och det gör jag från tankafetast.com. Nu ska jag gå och göra smoothie och sen kolla på halv åtta hos mig.


Idag är det ingen vanlig dag

Nej för det är Josefins födelsedag! Grattis snuttan, hoppas du haft en super duper bra dag! Och hoppas du får en super bra kväll! Jag älskar dig!



Pannkakor med sylt på.

Sitter och äter pannkakor med grädde och sylt och kollade precis klart på torsdagens avsnitt av stylisterna. Så jäkla bra att Kajsa åkte ut. Tyckte inte hon passade in alls sen var hon så himla taskig också. Nu ska jag kolla på dagens avsnitt sen fortsätta med städningen.


Outfit måndag


jeans gina / blus (som är ljusrosa) jc / klocka  present från signe


21a Mars 2011

Hallådär! Jag kom hem för en kvart sen kanske. Har varit på Sjukhuset och filmat till Fridas grupps film. I filmen är jag en mamma, som i den här scenen tyvärr dör.. Haha. Vi skulle även filmat på Hemköp hade vi tänkt men det fick vi inte så då åkte jag hem.  Nu ska jag städa och lyssna på mega hög musik. Puss!




Alla bilder är från idag och tagna med min telefon.


Solsidan

Rasbo vann matchen med 11-3. Efter matchen bjöds det på smörgåstårta och sen åkte vi hem. Jag har precis fixat med lite kläder och tagit bort sminket så nu ska jag gå och sätta mig i soffan och kolla på Solsidan. Puss!


du saknar min, jag saknar din

Har precis gjort mig klar och nu ska jag åka ner till hallen. Ska ta en promenad med mamma innan matchen börjar. Är hemma efter sju typ. Ha en bra dag!


Oskar Linnros - Debut

Nu har jag duschat, och fönat håret samtidigt som jag blödigt näsblod. Vet inte vad som är fel men har gjort det både igår och idag.. Och att föna håret samtidigt som det blödde. Var ingen lätt match. Nu ska jag leta fram något att ta på mig och sen åka ner till hallen och kolla på innebandy.

Förtillfället lyssnar jag även på Oskarlinnros - Debut. Gå in och lyssna här, förjävla bra.


Du undrar vad som kommer hända baby








20e Mars 2011

Hallådär! Just nu sitter jag och dricker ett glas cola och kollar igenom bilderna från igår. Som tillslut blev en riktigt bra kväll. Efter åtta började de rulla in lite folk. Otroligt mycket killar, men det blev iaf super bra tillslut! När dom skumma människorna gick haha. Jag, Frida och Karin somnade väl runt tre och imorse gick vi upp vi tio ungefär. Nu ska jag fixa bilderna lite sen gå och duscha. Bilderna kommer i nästa inlägg!

två hela månader kvar till Turkiet.


19e Mars 2011

Hallådär! Jag är hemma förtillfället, en snabbis. Ska gå över till Karin sen igen men måste duscha och fixa lite här hemma först. Igår hade vi det super mysigt, låg på golvet och kollade på film och somnade runt ett. Imorse gick jag upp och städade hela Karins hus och nu är jag hemma. Nej nu ska jag gå och duscha. Puss! 


Tacos time

Är hemma hos Karin nu och chillar med henne, Josefin och Cajsa. Vi har precis gjort tacos som nu är klar och står och väntar så det här få gå fort. Efter vi käkat ska vi kolla på SATC 1&2 så det kommer alltså inte bli någon mer bloggning från ikväll. Nej nu ska vi käka. Puss!




I keep dancing on my own

Mina muffins jag gjort blev precis klara, och supergoda! Hade tänkt att jag kunde ta med dom hem till Karin ikväll. Blir tjejkväll där med henne, Josefin och Cajsa. Vi fem tror jag att dom kommer hem från skolan och då ska vi åka och handla. Nu ska jag gå på toa. Ching.





18e Mars 2011

Godmorgon! Just ni ligger jag i sängen och myser med Jessica. Fast för tillfället är hon på toa. Hon kom hit igår efter jag tränat, vi kollade på film och somnade säkert innan tio, haha. Vi ska snart gå och äta frukost och sen gå ner och träna.

Och förlåt för att jag suger på att blogga just nu, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Spenderar bara mina dagar i mina mega tråkiga skola och usch. Jag lovar att blogga när jag har något roligt att berätta. Puss!


i'm gone

Hallådär! Jag kom hem för ett tag sen, har varit och fikat med Karin och Josefin. Blev en fika på Årummet, som vanligt. Satt där i två timmar typ men ingen sa typ nått så vi gick. Helt döda. Gick runt lite på stan sen tog vi bussen hem. Nu ska jag äta snart och plugga. Puss



Från idrotten idag.


16e Mars 2011

Godmorgon! Idag är det onsdag. Vilket innebär svenska och handikappsidrott för mig. Plus en fika med världens bästa tjejer på det. Jag är kanske hemma igen någongång vid sex eller nått. Nu ska jag käka frukost och sen åka iväg till skolan. Ha en bra dag!


byxor från veromoda & tshirt från h&m


Destroy what destroys you

Jag kom hem för en halvtimme sen kanske men har sprungit runt här hemma och fixat med lite saker, därför jag inte bloggat tidigare. Sen har jag ju faktikst varit och tränat. Gick på styrkemedel pass med Frida och Denniz sen var vi kvar på Friskis ett tag. Gick ner på stan när jag var klar och köpte med mig sallad från Cupido och ett par byxor. Plus lite smått. Tog sju bussen ut till Rasbo och kollade på herrarnas dm match. Blev tyvärr en förlust men aja. Nu ska jag gå och duscha sen lägga mig och glo på en film innan jag somnar. Puss godnatt!


byxor och nagellack från veromoda. solpuder från h&m. puder från åhlens.


15e Mars 2011

Godmorgon! Jag sitter på medieproduktions lektionen och jobbar lite med min grupps filmprojekt. Går inte sådär super bra för Lovisa är inte här och vi har typ allt material på hennes dator. Gjorde även precis mina val inför tvåan. Även om det kommer bli en massa ändringar som jag kommer berätta sen valde jag ändå. Blev internationell ekonomi och Medicin.

Efter den här lektionen har vi lunch och sen har vi matte. Slutar halv fyra och då ska jag möta upp Cajsa på stan och lämna hennes laddare hon glömde hos mig i lördags. Halv fem ska jag gå på styrkemedel på Friskis med Frida. Klockan åtta är det dm match i Rasbo som jag ska se. Detta kommer sluta med inge bra uppdatering. Men det står ni nog ut med. Nu ska jag gå ut på rast. Puss!


Nive ansiktsprodukter

Livet är bra skönt ibland. Myst i soffan hela eftermiddagen har jag gjort. Glott på MTV och degat. Käkat pasta med kyckling och sålt en innebandy klubba. 600spänn rikare nurå. Nu ska jag tvätta bort sminket och mysa med ansiktsmask sen lägga mig i sängen och mysa ännu mer. Bara massa mys idag, men det är aldrig fel!



Mina produkter för ansiktet. På kvällar använder jag mig av tvätten och ansiktsvattnet. plus epidoun på det. På morgonen, när jag orkar tvätta ansiktet. Använder jag mig av, tvätten, ansiktsvattnet och nivea nattkrämen. Den är min mammas men har snott den nu när jag är super torr.


Den som inga byxor har ..

Hallådär! Jag kom hem för en stund sen. Ungefär hela dagen har jag hängt i Knivsta. Ja ni läste rätt. Nej men vi var där och spelade in lite till en film. Vi skulle egentligen varit hos Frida men vi åkte till Fredrik istället. Åkte ner på stan när vi var klara och tog en fika på waynés med Frida. Tog fyra bussen hemma och nu är jag som sagt hemma. Ska kolla på Stylisterna nu sen rensa lite ur mina lådor som är fulla med skit.



två från idag. tagna med min iphone


14e Mars 2011

Godmorgon! Om en halvtimme ska jag åka ner till bussen, gå till skolan till halv tre. Vet fortfarande inte om vi ska till Frida efter skolan eller inte men aja, det säger dom i så fall i skolan. Nu ska jag äta frukost. Ha en bra dag!


Channing Tatum

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på Step up. Imorgon är det skola som vanligt på måndagar. Går till halv tre och tror att vi ska åka hem till Frida efter skolan och filma lite till hennes grupps film som jag ska medverka i... Men mer om det imorgon, godnatt!


Rolling in the deep

Har precis tryckt i mig en pizza. Super bra sådär efter träning men vafan. Det är ju gott? Träningen gick super! Vi orkade med hela intensiv passet. Tro det eller ej. Mamma och Simon kom och hämta mig när vi var klara och nu är jag hemma. Mätt och belåten. Kommer ha en grov träningsvärk imorgon, men det är det värt! Nu ska jag duscha sen är det Solsidan som gäller.


Lyssnar för tillfället på Adele. Gå in och lyssna här


show me what you got

Ska åka ner till hallen en stund och kolla lite innebandy. Vid fem åker jag in till stan och möter upp Nejra för ett träningspass på Friskis. Hurtiga brudar! Hemma ikväll nångång. Puss!


2009


13e Mars 2011

Hallådär! Jag kom precis hem från jobbet, fick sluta lite tidigare. Nu ska jag städa mitt rum hade jag tänkt, byta lakan och sånt. Sen måste jag hinna måla naglarna innan jag drar iväg och tränar.



Frukosten imorse


Myspys i soffan hos Alexandersons

Hallådär! Förlåt för min sämsta uppdatering idag men jag jobbade från nio till fem och sen kom tjejerna direkt när jag kommit hem. Vi har lagat mat, käkat, käkat lite igen och kollat på Melodifestivalsfinalen. Just nu sitter vi i soffan och pratar och kollar lite när grabbarna spelar fifa.. Imorgon börjar jag jobba klockan åtta så måste nog gå och lägga mig snart. Puss!


en härlig sommar bild från 2009


Anything can happen

Nu har jag ätit, tacos och hemmagjord chokladpudding. Har även hunnit med att duscha och tagit på mig myskläder samtidigt som jag lyssnar på Daniel Lemma. Ska gå och lägga mig i soffan snart och små glo lite på Let's dance och fixa ihop en ny header till Nejra.


Step up2 The streets

Jag har precis kollat klart på Stepu up2 och just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Tacos. Jag ska bara vara hemma och mysa ikväll, inte sådär jätte ovanligt men jag ska faktiskt jobba imorgon mellan nio och fem. Och på kvällen ska jag träffa mina undebara vänner om det blir som vi sagt. Nej nu ska jag gå på toa innan jag äter.



It's not about what you done. It's about what you gonna do


Question

- Hej! Måste bara fråga, din hy ser jättefin ut nu jämfört med tidigare. Har du gjort något speciellt? Käkat någon medicin eller liknande? Jag själv har nämligen acne o är intresserad av hur du lyckats få bättre! Tacksam för svar!

-
Jag har gått på en sådär 15 ansiktsbehandligar plus att jag använt mig av två krämer. Jag gick till läkaren och fick krämen Duac utskriven. Använde den i ungefär två månader, om inte mer men kände ingen skillnad. I Februari gick jag tillbaka till läkaren och fick en ny kräm utskriven, Epiduo. Som jag fortfarande använder och den funkar bra. Jag blir otroligt torr så får smörja mig med nattkräm på morgonen. Men annars funkar den bra! Mitt tips är att ha tålamod. Byt inte produkter efter bara några gångers användning. Många produkter tar det upp till tre månader för att kunna se resultat!


11e Mars 2011

Hallådär! Jag sitter på datorkunskap/programhanterings lektionen och inte gör så mycket förtillfället. Små pratar lite med Nejra på facebook, även fast jag inte får. Super busig. Idag har vi bokat bord på Ekebyresturang eller vad det heter så det blir lunch där idag. Om en kvart. Ska jobba lite med min hemsida nu sen är det som sagt lunch. Peace


Våra brister gör oss till människor

Jag ligger i sängen och försöker bestämma mig för vilken film jag vill se. Har lite bestlutsångest. Imorgon börjar jag klockan nio som vanligt sen har jag lunch vid halv tolv och då ska vi gå över och käka hos Karin. Mysigt! Slutar halv fyra och då åker jag nog hem direkt. Och blir hemma hela kvällen, jobbar tidigt på lördag.

Det var nån som frågade varför jag aldrig skriver om Eric längre och om jag kommit över honom. Det kan jag svara på eftersom du så gärna ville ha svaret. Jag har inte kommit över Eric. Vi pratar dagligen och det är jätte bra mellan oss men mer behöver jag inte säga. Det här är min blogg och jag väljer vad jag ska skriva i den. Jag skriver om honom när jag känner för det. Punkt


Jalla Jalla

Har laddat ner Jalla jalla och ska lägga mig i sängen och kolla på den nu. Mår riktigt dåligt just nu så vi får se hur det blir med skola imorgon. Uppdaterar mer sen. Puss!


Dom där jag kommer ifrån

Jag har precis skrivit klart provet och det gick super bra! Nu ska jag kolla på Stylisterna sen ska jag nog kolla igenom lite rester innan mamma kommer hit.


10e Mars 2011

Godmorgon! Jag ligger i soffan i skolan och ska snart gå och käka lunch med Frippan. Skrev nyss ett prov i matte som gick helt okej. Eller ja vi får helt enkelt hoppas på det bästa! Efter lunch ska jag skriva ett prov i programhantering sen har jag mentrosamtal. Nej nu ska vi käka. Puss!


We remember the moments

Känner att jag håller på och blir riktigt sjuk så ska gå och lägga mig nu. Måste till skolan imorgon och skriva två prov. Även om jag är hur sjuk som helst.. Vi hörs imorgon, godnatt!


Röd kavaj!

Jag tycker att det riktigt snyggt med röda plagg såhär nu till våren. En stark röd, inte typ mörkröd. Jag har iaf kollat på den här kavajen ett tag nu men inte förns idag prövade jag den. Tyckte själv den satt super bra så jag funderar på om jag inte ska slå till nästa månad. Vad tycker ni? Var den snygg eller ful?



Nu ska jag bara hitta ett par röda jeans. Tycker det är mega snyggt! Fast kanske inte tillsammans med kavajen dårå men skulle passa super bra med nått svart upptill!


Fulla för kärlekens skull

Hallådär! Jag kom hem för inte så lång stund sen och har precis packat upp min väska med blöta handdukar. Jag har haft en riktigt härlig dag. Åkte till Fyrishov vid nio och var där till ett. Tog bussen ner på stan och gick runt lite sen mötte jag upp Nejra. Vi gick till årummet och fika i några timmar sen tog vi en sväng på stan och snackade oavbrutet. Allt kändes så himla härligt! Tog sex bussen hem och nu är jag hemma och. Död. Ska käka och duscha sen sova.



två hel kassa bilder på hur jag gått runt idag.


9e mars 2011

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost och ska snart åka iväg till Frida. Ska ju somsagt till Fyrishov idag. Vet inte riktigt hur länge vi måste vara där men efter iaf ska jag nog möta upp Nejra på en fika eller lunch. Beror på vilken tid. Nej nu ska jag borsta tänderna sen åka. Ha en bra dag!


Nejra & jag nån gång under förra vintern tror jag.


Vi kommer att dö samtidigt

Jag gick precis från soffan och satte mig här på min hårda stol vid datorn. Ska bara göra ett litet snabbt inlägg innan jag lägger mig. Efter jag pluggade idag åt jag med mamma sen kollade vi på Sofias Änglar, plus lite annat. Har planerat lite imorgon och mamma ska skjutsa mig så att jag är hos Frida vid åtta sen drar vi oss mot Fyrishov.. Nej men det blir nog kul. Nu ska jag packa väskan sen sova. Godnatt!


Dancing on my own

Nu har jag tagit på mig lite skönare kläder och ska snart börja plugga. Först måste jag gå och hämta ett glas vatten, känner att jag börjar få redigt ont i halsen så vatten blir bra ikväll. Imorgon ska vi till Fyrishov med klassen så jag bestämde mig nyss för vilken bikini jag skulle ja, har ju tusentals. Men aja, mer om det sen. Nu ska jag plugga!



The Guardian

Jag kom hem för en tjugo minuter sen kanske. Hann bara gå på toa och sen satt jag här vid datorn. Ska kolla klart på The Guardian nu som jag kollat på två kvällar irad fast somnat båda gånger. Sen ska jag plugga matte och programhantering. Peace


Vår

Förtillfället är det jätte fint väder ute och det är otroligt härligt! Men snart kommer säkert solen åka bakom molnen igen så man måste verkligen ta vara på det fina vädret. Vilket jag inte alls gör just nu.. Jag sitter på min lektion fortfarande och ska snart gå på lunch. Vi kanske kan gå ut på en promenad sen när vi käkat. Skulle vara super mysigt. Pusss



Båda bilderna från h&m


Just because you're breathing, doesn't mean you're alive


Sometimes, it doesn't matter who dumped or who got dumped.
It all comes down to who's bitter and who's better.


8e mars 2011

Godmorgon! Jag sitter på medieproduktions lektionen och gör, typ ingenting. Vi ska spela in vår film men just nu laddar kameran så vi chillar lite en stund. Vi slutar halv fyra och då ska jag nog bara åka hem. Kanske åker ner på stan en sväng, om jag orkar. Nu ska jag fixa en grej. Ha en bra dag!


just nu


Syoss Black

Jag har precis fönat håret och sett resultat på det. Nöjd, och svarthårig är jag nu. Ska smörja in mig och måla naglarna sen lägga mig i sängen och slå på en film. Godnatt!


Jag är högt över molnen

Hallådär! Jag kom precis hem från stan. Mötte upp Signe vid halv tre så gick vi runt och strosa lite. Drog en fika på Årummet och sen gick vi och tog hål i öronen efter många om och men. Eller ja inte Signe, jag tog hål i öronen. Kände att det var dax att göra de nu, är ju trotsallt sexton.. Snart kommer Karin hit och färgar mitt hår. Men vilken färg det är säger jag inte. Hahah. Nej nu ska jag käka. Puss


Vem ska jag tro på?

Hej kompisar! Jag sitter på mediekunskaps lektionen och inte gör ett piss. Har precis fixat ihop Julia min kompis blogg så ni kan ju kika in den. Klick. Om fem minuter är det lunch och sen mentorstid. Då måste jag anmäla mig till buffertdag och allt sånt. Planera med andra ord. När jag slutat sen vid halv tre ska jag möta upp Signe på stan.


7e mars 2011

Godmorgon! Jag har precis ätit frukost, rostad macka med Philadelphia och tomat på. Mums. Jag kollade nyss ut och såg att det snöade, jävla äckel snö.. Jag som vill ha vår. Och igår var det verkligen vår. Kändes så härligt att gå en liten promenad på stan med världens bästa människa. Nu ska jag lägga ner datorn i väskan sen åka ner till bussen. Ha en bra dag!


godis från godislunden

Hallådär! Jag sitter och goffar i mig godis som är kvar från i fredags just nu. Ska snart gå och tvätta bort siminket sen lägga mig i sängen. Imorgon är det skola som vanligt. Jag slutar halv tre och då åker jag ner på stan och hänger med Signe. Puss & gondatt!


me and my drum

Jag ska gå ner till bussen om ungefär tio minuter. Ska möta upp E i stan och ta en fika. Vet inte när jag kommer hem men bloggar iaf då igen. Tänkte visa min outfit för idag men såg nyss att mamma tagit kameran så vi får skita i det idag. Kanske kan visa ikväll när jag är hemma! Nej nu ska jag göra klart det sista sen gå. Puss!


facelook


B I K I N I S

Jag har suttit ett tag nu och försökt hittat lite snygga bikinisar men hittar ärligt talat inte så många. Har hittat två här som båda två kommer från Asos.com. Jag sticker ju iväg till Turkiet i maj och då skulle jag gärna vilja ha med mig den nerdesta, den andra skulle inte heller sitta fel.



6e mars 2011

Godmorgon! Jag ligger i sängen och lyssnar på min nya lista på spotify. svenskt. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Min bror har match men jag vet inte om det är hemma eller borta, men om det är hemma kanske jag kan kolla på den. Lite senare kanske jag åker in till stan och fikar, men inget bestämt än. Nu ska jag borsta tänderna. Puss så länge!


kos 2010


jag blev ett måndagsbarn

Jag gick och duschade vid tre och sen dess har jag fortfarande bara legat i sängen. Har läst tjugo kapitel ur Elsas värld. Jag har inte ens klätt på mig, så jäkla lat är jag idag. Nu ska jag platta mitt hår sen måla mina naglar. Visar vilken färg sen!




5e mars 2011

Godmorgon! Just nu ligger jag i min säng som jag gjort sen jag vaknade vid nio.. Gick upp och åt frukost sen gick jag och la mig här igen. Har rensat igenom hela min fb men nu orkar inte mer. Borde gå och duscha men jag orkar inte.. Vi får se vad jag hittar på idag. Har inga planer alls. Peace


Jag och Jessica hemma hos Bea förra helgen


rollercoaster

Förlåt för en usel uppdatering men Karin och Josefin har varit här och då ville jag inte sitta vid datorn. Eller a vi kollade på bb en stund men då kunde jag ju inte blogga. Vi har iaf myst galet och bara legat i sängen och degat. Båda två åkte hem för kanske en halvtimme sen och jag har precis tvättat bort sminket och borstat tänderna så nu ska jag lägga mig i sängen. Godnatt!


4e mars 2011

Godmorgon! Idag känns det som det kommr bli en bra dag, vädret är ju super härligt och jag har en söt kofta på mig med röda converse, haha. Jag slutar halv fyra och då ska jag nog åka hem först sen träffar jag Josefin och Karin. Men mer om det sen för nu måste jag göra mig klar innan jag ska iväg till bussen. Ha en bra dag!


Svensk maffia

Just nu sitter jag i soffan med mammi och kollar på Svensk maffia. Har inte hängt med sådär super mycket men jaja. Imorgon ska jag till skolan vid halv nio, som vanligt. Har datorkunskap egentligen men vi ska spela in vår film istället. Efter lunch har vi engelska och sen slutar vi halv fyra. På kvällen ska jag vara med Karin och Josefin men har ingen aning om vi vad vi ska göra. Just nu hoppas jag vi bara chillar hemma eller nått. Men det bestämmer vi imorgon, nu ska jag kolla klart sen sova. Godnatt!


kolla Karin i bakgrunden....


who you are


Do it like a dude

Jag har precis städat klart mitt rum. Känns som det var evigheter sen jag gjorde det sist. Bäddade även rent i sängen så längtar tills jag ska få lägga mig där och sova. Nu ska jag gå in och duscha (även fast jag gjorde det imorse, men skitsamma) och sen ska jag kolla på svensk maffia. Peace


Jag har fallit, jag har vaknat

Jag kom hem från bussen för en liten stund sen och har precis satt upp mitt korta hår i en toffs. Idag mötte jag upp Frida, Jocke och Edward på stan och vi gick till mcdonalds och käka. När vi käkat klart tog vi bussen till skolan. Hade webbdesign och fick sluta tjugo minuter tidigare. Åkte ner på stan med Frida och gick där i en halvtimme kanske, sen missade jag bussen och fick sitta och vänta i en halvtimme till.. Men nu är jag hemma och väntar på att maten ska bli klar!


imorse när jag satt och väntade på bussen.


Outfit

Nu ska jag sticka iväg till bussen. Ska möta upp Frida och Jocke på stan först innan vi drar oss till skolan. Ha en bra dag!




boots nilson / jeans tiger / tröja gina / jacka signes


Withney Port till bikbok

I Oktober kommer Whitney Port komma ut med en egen kollektion till Bikbok. Det ser jag fram emot.
Hon kommer även att besöka Stockholm när kollektionen släpps.



Sofi Fahram

Ligger i sängen och kollar på Stylisterna. Sofi Farhman är någon jag verkligen gillar. Jag ska inte säga att jag ser upp till henne men ett jobb som hennes skulle jag absolut inte säga nej till!


3e mars 2011

Godmorgon! Jag kom precis hem från Karin. Josefin och hon började skolan halv nio så dom var tvugna att gå upp men jag börjar ju inte förns halv ett. Super skönt! Nu ska jag bara ligga och vila till nio ungefär och då ska jag gå in och duscha. Puss


Café Linné hörnan

Hallådär! Jag kom precis hem och ska snart slänga i mig en skål pasta med vitlökssås sen ska jag rulla iväg till Karin. Blir en sleepover där inatt.

Idag mötte jag upp Manfred på stan vid halv ett. Vi gick runt och kikade och pratade en massa, var super längesen jag träffade han! Sen iaf kom Joel och då gick vi till Café Linné. Satt där i kanske en timme sen kom Josefin, Karin, Cajsa och Evelina. Då gick Joel och Manfred. Blev en tre timmars fika sen tog vi bussen hem. Nej nu ska jag gå och käka sen packa väskan. Puss!

En söt bild på Simon&Joel på bussen på väg till Prag.


ensam tjej i hörnet av klassrummet

Kul att varken Frida, Edward eller Joakim är i skolan.. Längtar till jag får träffa min tjejer, har inte träffat dom på länge. Eller Karin träffar jag varje dag men just nu saknar jag henne också faktikst.. Lunch om en och en halv timme. Längtar. Ska som tur är luncha med Karin. Nej nu måste jag förbereda mig lite för en grej jag ska göra på svenskan snart.


2 mars 2011

Godmorgon! Jag ska bara packa min väska till idrotten sen är jag klar! Idag har jag svenska och idrott, slutar halv fyra och då ska jag åka ner på stan och möta upp tjejerna. Blir en fika, säkert på Årummet. Ha en bra dag i det fina vädret!

Någon frågade vem Edward var. Edward är en kille i min klass!


shoes by scorett


Den här skon är riktigt snygg tycker jag! 699kr från Scorett. Skulle inte sitta alls fel till i sommar!


sofias änglar

Just nu sitter jag i soffan och kollar på House. Kollade nyss på Sofias änglar och jag blir alltid lika rörd. Så himla bra progrom! Åt även en skål med fil och drack en smoothie. Snart ska jag gå och lägga mig men först måste jag anmäla mig till en "aktivitet" på vår friluftsdag med skolan. Står mellan Fyrishov och Naturfoto tror jag. Absolut inte Romme iaf. Nej nu ska jag bestämma mig sen gå och lägga mig, Godnatt!



1 mars 2011

Hallådär. Pga min dåliga uppdatering är det så att jag inte har orkat. Har legat i sängen mesta dels av dagen och blandannat kollat på The notebook. Gick inte till skolan imorse, kände mig inte alls bra. Det jobbiga var bara att jag sminkat mig och allt så jag la mig och sov påklädd för jag orkade inget, haha.. Menmen, nu är det iaf bättre! Sitter och väntar på att maten ska bli klar medans jag läser lite bloggar.


RSS 2.0