hos jessica

här sitter jag på jessicas köksbänk ute i hennes lilla hus med henne och karin. jag är tvungen att sitta här för de finns bara två stolar. och eftersom vi fixar våra naglar så måste vi sitta vid ett bord. idag har vi haft de jätte mysigt. kollat på film och ätit massa gott, och jessica har även lockat mitt hår.

imorgon kommer vi vara tvugna att gå upp tidigt för att hinna göra allt vi ska göra. menmen that's life and i like it.
nu måste jag göra klart mina naglar för pallar inte göra de imorgon. kiisss




två bilder på mig och karin, typ dom enda jag hitta på den hära datan
jag var med på , hah


OUTFIT

åker in till stan nu med karin hjärtat. vet inte riktigt när jag kommer hem men aja ,
blogger iaf när jag kommer hem. 

peace


gullis pullis

har kommit hem från matchen nu , som vi tyvär förlorade, vilket betyder att vi är ute i cupen, men jag bryr mig faktiskt inte. hah. gullan följde med mig hem men just nu är hon inne i duschen. sen när hon kommit ut ska vi göra oss iordning och sen åka in till allians för att kolla på innebandy.

pussss


bild på min snygga gullis pullis

måndag 28 december

vaknade precis av att filmen jag tittade på igår va på jätte hög volym .. jätte jobbigt, men ändå. jag va tvungen att vakna för idag har vi yttligare en match i storvretacupen, sista innan slutspelet. sen ikväll ska jag nog åka till alunda och träffa julia som de va jätte länge sen jag träffade. nu ska jag gå och äta frukost.

peace



bild på mig och julia från i somras

nattblogg

har suttit här framför datan i en evighet nu med karin känns de som. men roligt har vi haft iaf satt de är bra! nu gick hon precis satt nu ska jag gå och göra mig iordning och sen lägga mig i sängen. godnatt


match match match

om en timme är de samling i vattholma igen satt måste åka om typ en halvtimme. karin ska me satt de blir kul.
har inte träffat henne på länge satt de blir perfekt. nu ska jag göra mig klar.

simma lugnt


kvart över fem

kom hem från matchen för jätte länge sen men jag har inte gjort nånting alls sen dess, sutit här vid datan typ hela tiden. eller a de är de jag gjort faktikst. sjukt trött är jag också.. men match igen om några timmar, inte taggad alls faktiskt hehe.. karin kanske skulle följa med och kolla satt de blir ju kul. nej nu måste jag gå och hitta på nått.

peace


bild från i somras typ . vill vara såhär brun nu också..


söndag 27 december

sitter här i min svarta mjukisdräss som jag fick i julklapp, fast jag egentligen måste börja göra mig iordning eftersom jag har match idag halv ett typ i vattholma och samlingen om nån timme typ. de är strovretacupen nu i tre dagar .




fick även en rosa, fast den ligger just nu på golvet.

juldagen

åker hem till morfar nu, hela släkten ska dit.


julafton

äntligen julafton som jag längtat efter så länge, hehe. vi gick upp typ nio och åt frukost sen delade vi ut lite julklappar och sen kom farmor och farfar, då fikade vi och delade ut lite mer och nu sitter dom och kollar på kalle anka men jag hatar de sa jag tänkr inte titta. kanske tittar lite på kan du vissla johanna för de tycker ja är ganska gulligt. jag har fått jätte fin julklappar än så länge, dom tar ju aldrig slut för vi hade typ 100000 känns de som, men de är bra. julklappar är de bästa jag vet. när kalle anka är slut ska vi äta och efer de julklappsutdelning igen.

peace




en bild på mina leggings jag fick tidigare idag . sjukt snygga

dålig uppdatering

har inte haft nån lust att blogga dom senaste dagarna men skitsamma. igår va jag på stan med jessica och karin och vi handlade julklappar till varandra. klockan fem gick jag, eric, isabelle, makis, simon, tessie och angelique ut och åt på resturang. jätte mysigt. sen åkte alla förutom simon och tessie hem till oss. jag och eric duschade sen kollade vi på tv. vid tio åkte dom hem och jag och eric gikc och la oss.

idag gick jag och eric upp vid tio typ. nu har vi ätit frukost och eric ska åka hem när som helst och jag ska städa lite sen åka in till gränby med mamma. 
 
pusss / e


vår julgran 


karin & jessicas paket som jag slagit in


köpte även en tröja till mig själv igår från h&m


hos sofie

skrev ingenting igår om vad som hände hos sofie satt gör de nu.
vi kom dit och då åt vi och hade de jätte mysigt. typ klockan nio rullade de in lite mer folk och sen mer och mer.
riktigt roligt hade vi. jag plus rasbo killarna tog bussen hem tjugo över två fast jag hoppade av vi eric så kom hans pappa och han och hämta mig vid bussen, jätte snällt.










lördag 19 december

klockan är fem och om en timme ska jag vara hos sofie, vet inte riktigt om jag ska ta bussen eller om jag får skjuts men aja de löser jag. vid ett typ idag åkte jag in till gränby för att kolla om de fanns nått fint jag kunde ha på nyår men jag hitta inget, men däremot hitta jag två kjolar, en från h&m och en från gina. jätte fina båda två, tycker jag iaf. köpte även ett par strumpbyxor. tog halv fyra bussen hem och sen nu har jag inte gjort nånting typ. försökt tagit lite kort på de jag köpt men de går inge bra satt jag lägger upp två bilder som vart okej på en kjolen.





nu måste jag göra mig klar. peace .


JULLOV

äntligen jullov, tre veckor fram typ, ingen skola alls. kan de bli bättre? nej absolut inte!
juldansen idag va riktigt rolig faktiskt, kören va däremot sämst, sjukt skämmigt. lite innan fyra fick vi våra betyg och även lite fika. mamma kom och hämta mig, och skjutsade även hem simon och karin. nu ska jag snart börja göra mig iordning för att sen åka på julbord med hela familjen. simma lugnt


äntligen sista dagen

idag är de äntligen fredag , och äntligen sista dagen i skolan innan jullov. jag tog lite sovmorgon för skulle ändå bara haft håltimme till typ två satt då tyckte jag att de inte va nån ide att gå dit. nu måste jag snart börja göra mig iordning och ta nått att äta sen åka till skolan, juldans klockan två sen avslutning och sen betyg efter de, riktigt nice.

peace


jag älskar snö , tog bilden nyss


min älg eller vad de är som jag gjort på syslöjden, vg


näst sista dagen

som sagt, näst sista dagen kvar i skolan sen är de äntligen jullov, de behöves verkligen nu. idag hade vi fysik prov och de gick verkligen skit, men min lärare sa ju typ alla svar till mig som han alltid gör satt. jag slutade typ klockan två och tog bussen hem till eric på en gång. nu har vi precis städat klart hans rum och nu ska vi ner och äta.

tre bilder från lucia som jag hittade på skolans hemsida.








onsdag 16 december

åtta dagar kvar till julafton.


jag just nu ,

handvärmare

nu har jag duschat , duktig flicka. har även kokat mina handvärmare satt dom är klara för användning igen. fick hem dom igår och hade dom idag, skit bra grejer de dära. nu har jag tagit på mig pappas stora tröja som har ett foto på mina underbara syskon isabelle, angelique och simon, jag va inte född när bilden togs hihi. nu ska jag gå och föna mitt hår sen fixa till vad jag ska ha på mig imorgon.


handvärmarna

tröjan


tisdag 15 december

sitter här i innebandy strumpor, trosor och tjocktröja, riktigt snygg tjej! borde egentligen gå och duscha men jag orkar verkligen inte. men måste , heh . skolan idag sög, bara massa onödiga lektioner. karin är bäst också bara satt ni vet, jag älskar henne otroligt mycket, bästavän! vi slutade typ halv tre och då åkte jag hem till eric med han. vi gjorde inte så mycket, åt och sen vid halv sex typ åkte jag på träning.

en grej som är riktigt bra är att de är sjukt mycket snö ute och jag älskar de verkligen! plus att imorgon kommer äntligen min efterlängtade syster hem! nu måste jag gå och duscha.

peace


syster

jag längtar hur mycket som helst tills på onsdag för då kommer äntligen min syster hem och hälsar på! de enda tråkiga är att dom bara stannar i elva dagar men men.. jag längtar iaf jätte mycket och de är ju bara två dagar kvar!


bild på mig och isabelle från kos 08

hopppsan

har inte skrivit nånting alls sen i fredags, men har inte orkat alls satt jag skriver lite om helgen nu istället.

fredag; var i skolan och gick luciatåg. slutade runt tre nånting tror jag, sen åkte jag och emma hem till henne och kollade lite på linas kvällsbok och gjorde oss iordning sen kom jessica och hennes pappa och hämta oss sen skjutsa han oss till globen. de va sjukt bra där och vi hade riktigt roligt! jag och emma hälsade på kevin borg och dog typ, hehe. vi kom iaf hem typ klockan två på kvällen och gick och la oss direkt.

lördag; vi vaknade typ halv tio. jag och jessica fick skjuts ner på stan sen gick vi och satt oss på stationen och åt frukost. jag tog halv 12 bussen sen hem till eric. vi åkte till gränb och handla sen bakade vi pepparkakshus och sånt hela dagen. klockan sex typ åkte vi hem till mig och gjorde ingenting. gick och la oss vid elva kanske.

söndag; jag gick upp typ nio och sen skjutsa pappa mig till ica för jag skulle stå och dela up pepparkakor och sånt. sen vid ett typ kom mamma och hämta mig och vi åkte på match i gottsunda. förlorade med 2-1 men jag gjorde mål satt jag va ganska nöjd ändå. när vi kom hem duschade jag och fixade mig sen åkte vi ner och kollade på lucia i kyrkan sen gick vi och tände ett ljus på minneslunden för mormor ligger där. sen skjutsade mamma mig hem till eric och vi gjorde inte så mycket, kollade på film och jag somnade i soffan.


jag och emma i bilen påväg till globen


IDOL FINALEN

idolfinalen ikväll med världens bästa emma & jessica!


vem hejar ni på? calle eller erik ?

jag hejar iaf på calle , han är bäst.


igår ;

eftersom jag inte skrev nånting igår så skriver jag nu lite kort om vad som hände.
skolan va helt onödig , film varje lektion typ. slutade typ kvart i två och då åkte jag ner på stan med nejra. handlade en massa julklappar och även lite småsaker till mig själv. nejra åkte hem vid fem typ och då ringde jag eric och frågade om han ville komma ner och hålla mig sällskap och då gjorde han de, snäll som han är. halv sju åkte vi hem med mamma. köpte glitter på ica på vägen hem eftersom de är lucia idag. iaf, när vi kom hem åt vi pannkakor och sen kollade vi på mammas pojkar, som tyvär är slut nu.. sen duschade vi och efter de gick vi och la oss. lite bilder på vad jag köpte till mig själv.




vantar från bikbok
mössa från h&m
halsduk från h&m

nyduschad

har precis kommit ut ur duschen och jag har även hunnit med att måla naglarna. svart. träningen idag va rolig tkr , och de brukar den inte vara satt dörför säger jag de. skolan sög och jag va trött, hade biologi prov som jag inte vissta alls om att vi hade förns jag kom dit imorse. som tur va fick vi ha med oss boken annars skulle de gått åt helvete eftersom vi typ haft en biologi lektion.. imorgon slutar vi klockan tre och efter de ska vi typ ha nått genrep till lucia som vi ska ha på fredag, sen ska jag ner på stan med nejra och handla julklappar. nu ska jag nog lägga mig i sängen och tänka över hur jag egentligen mår , puss / e


grattis !

nu äre så att min älskade vän julia fyller hela femton år idag, satt ett stort grattis till henne! jag älskar & saknar dig sjukt mycket snuttan.



OUTFIT

klockan är snart åtta och jag måste snart gå ner till bussen. kommer inte blogga nånting under dagen, slutar halv fyra sen träning tio i sju. lägger in en bild på outfiten , puss / e


15:40

klockan är snart fyra och idag har jag bara legat i sängen plus att jag har städat hela mitt hus, jag är duktig, ja. sitter och pratar med signe på msn och jagt ycker att hon ska ta och komma hit för de va ett bra tag sen hon va här faktiskt. nu ska jag sätta mig och läsa i min tidning pappa kom hem med.



peace

hemma

hemma från skolan idag, ont i huvudet och tröttare än vanligt , somnade vid fyra satt .. vet inte ritkigt vad jag ska hitta på , kan inte somna om iaf.. menmen , puss / e


en bild från grekland bara för att jag saknar de så sjukt mycket
och vill tillbaka dit nu ..

förlåt för dålig uppdagtering

a precis , förlåt för dålig uppdatering. men i helgen har jag haft fullt upp och absolut inte haft tid att blogga. idag åkte jag hem från skolan , igen .. men aja , för att jag somnade på varje lektion och de kan nog beropå att jag inte sovit ett skit i helgen.. åkte ner till gården vid tre typ, åt pizza sen åkte jag, simon, timmy och jeffrey in till stan för jag skulle spela match, helt oseriös satt bryr mig inte hur den gick, haha. nu har jag precis duschat och ska lägga mig i sängen och kolla på film och tänka på en väldigt många saker ..

favorit låt just nu .



puss & godnatt / e

lördag 5 december

sitter hemma hos karin och vi har precis städat hennes rum. igår när vi kom hit åt vi sen gick jag och filippa till gården medans karin hade träning. kom hem hit vid typ nio nånting sen vid ahlv tio typ gick vi till gården igen. gick hem strax efter elva och typ efter en halvtimme kom fredrik, calle, niklas, timmy & pär hit. vi spelade kort och typ inget annat. dom gick vid halv ett typ och då gick vi och la oss.
nu ska jag snart gå hem för att sen åka och kolla på när oskar min kusin spelar bandy.






O U T F I T

när som helst kommer filippa hit och då ska vi gå ner till karin och äta. peace / e


14:30



hade inte så mycket för mig satt tog lite kort.

hemma

jag orkade inte vara kvar i skolan satt jag tog halv 12 bussen hem. när jag kom hem gjorde jag makaroner och köttbullar och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film.


bibblan

sitter i bibloiteket i skolan och väntar på att ingrid och karin kan bli klara med sitt spanska arbete satt vi kan gå härifrån.. jag sitter faktiskt och funderar på om jag ska dra hem för jag är så satans trött och lite ont i huvudet faktiskt. igår hann jag inte blogga nånting för jag kom inte hem förns typ halv nio om inte senare. slutade klockan tre och åkte ner på stan med eric, kevin och dennis sen tog jag bussen till mammas jobb vid sex sen hade vi träning från sju till åtta. när vi kom hem kollade vi på mammas pojkar också de va därför jag inte hann blogga. men skitsamma . ikväll ska jag vara med filippa och karin och de ska bli riktigt mysigt! nu ska jag leta efter en bok jag kan läsa , puss & kram .

onsdag 2 december

klockan är sex och jag har precis ätit och ska alldeles snart åka iväg på träning i gamlis. skolan idag va helt okej, jag fick g på mitt kemi prov som vi hade förra veckan typ, jätte bra. men sen fick jag ig på min svenska läsförståelse men de fick alla förutom fyra stycken i min klass satt då borde ju vår lärare som suger fatta att hon verkligen gör de. nu ska jag göra mig iordning för att åka. simma lugnt / e


christmas

jul är bland de bästa jag vet, julkalendern, julklappar, syster kommer hem,
allt mysigt som händer. kan de bli bättre?


pluuggg



de här är vad jag har ängat min dag åt, eller a efter klockan två med några pauser. pluggat till tyska prov, gjort typ 5 matteläxor, skrivit en uppsats om moa martinson ( känd författare ) för er som undrar.



a juste, åkte med pappa till ica, fick den hära av han.


har även fått denna , han är väl för bra!

hemma efter en kort dag i skolan

som sagt , pappa kom och hämta mig utanför skolan tjugo i ett för att sen åka till tandläkarn. de gick jätte bra och jag somnade faktiskt en liten stund, haha. åkte hem direkt efter de och kom hem typ klockan två. och sen dess har jag bara suttit här och inte gjort så mycket. jag har lite läxor jag måste göra, eller a lite och lite, åtta matte läxor och plugga till mitt omprov i tyska.. satt jag måste nog göra de ganska snart för att de här ska bli bra. juste , imorse va de första avsnittet i julkalendern och jag tyckte de va ganska dåligt men a vi får se hur den blir.


RSS 2.0